≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šapić se oglasio o rezultatima izbora: "Mi u Beogradu opet pobedismo", spomenuo i dr Nestorovića

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Što se mene tiče, nek nas svaki put ovako pobeđuju u Beogradu"

  • 6

"Na osnovu stratuma koji je oko 58, 59 procenata, rezultati kažu da smo mi između 38,7 i 39 procenata, da je "Srbija protiv nasilja" između 32,7 i 33,1, treća je NADA-Novi DSS, oni su između 5,7 i 6 procenata, četvrti je Nestorović sa 5,4 (između 5,2 i 5,6). I poslednji, od onih koji prolazi, su SPS sa oko 5 procenata", kazao je Aleksandar Šapić.

Kada se to u ovom momentu pretvori u mantate, mi smo 48-49, Srbija protiv nasilja 42-43, NADA je na 7, Nestorović 6 i SPS 6, dodao je.

"Godinu dana slušamo da Beograd je njihov, da je izgubljen, da u Beogradu nemamo šta da tražimo, da je Beograd mesto na kome će da započne velika smena vlasti, a mi u Beogradu opet pobedismo. U tom istom Beogradu na veću izlaznost uzeli smo više procenata nego pre godinu dana i treća stvar, u nominalnim brojevima je procena da smo negde između 20 i 25 hiljada glasova više uzeli. Što se mene tiče, nek nas svaki put ovako pobeđuju u Beogradu. Ono što je sada činjenica da neće biti verovatno formiranja beogradske vlasti bez Branimira Nestorovića, čoveka koga je ismevala upravo 'Srbija protiv nasilja'. Ne bi me čudilo da se sada sete kako on 'možda i nije tako loš pedijatar, možda je bio i upravu što se tiče korone'", rekao je Šapić dodajući da su vrata otvorena za razgovor sa predstavnicima liste dr Nestorovića".

Šapić je dodao da je vreme da se završi sa haosom i desktrukcijom, s obzirom na to da su "Tepić i Aleksić najavili haos ispred RIK-a".

Kako izgleda budući parlament Beograda pogledajte u posebnoj vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki intervju Aleksandra Šapića za "Telegraf"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi

    18. decembar 2023 | 01:07

    Zna se da SNS dobija Beograd ali znajuci SNS oni su spremni Nestirovicevoj stranci da ponude i ministarsku fotelju da bi zadrzalu Beograd.To je tesko odbiti.

  • Sims

    18. decembar 2023 | 00:41

    Doktore glasao sam za vas bezite od jednih i drugih.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    18. decembar 2023 | 00:55

    Браво! Честитке новој коалицији у Београду и градоначелнику Шапићу. ❤️🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA