Vreme čitanja: oko 1 min.

VJT Kruševac: "Nije bilo izbornih nepravilnosti, jedna prijava povrede izbornih prava"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Trsteniku, povodom vređanja člana biračkog odbora, od strane nadležnog osnovnog tužilaštva naloženo podnošenje prekršajne prijave protiv jednog lica

  • 0
Izbori 2023 glasači glasanje glasačka kutija Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na području Kruševca, Trstenika i Brusa nije bilo nepravilnosti vezanih za izborni proces tokom izbora za narodne poslanike i gradske i opštinske odbornike 17. decembra 2023. godine, kao i u periodu posle toga, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo (VJT) u Kruševcu.

VJT u Kruševcu je navelo da nisu podnošene krivične prijave za krivična dela protiv izbornih prava, osim što je u Kruševcu, povodom prijave da je u jednom slučaju došlo do povreda izbornih pravila koja se odnose na glasanje van biračkog mesta, odnosno od kuće, formiran predmet i od strane nadležnog osnovnog tužilaštva naloženo prikupljanje potrebnih obaveštenja.

U saopštenju, koje je potpisao glavni javni tužilac Bratislav Petrović, navodi se i da je u Trsteniku, povodom vređanja člana biračkog odbora, od strane nadležnog osnovnog tužilaštva naloženo podnošenje prekršajne prijave protiv jednog lica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA