≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđani ponovno na glasanje u subotu, 30. decembra: Ponavljanje glasanja na biračkim mestima 122, 15 i 73

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovno glasanje biće održano u subotu, 30. decembra 2023. godine od 7 do 20 časova

  • 10
Gradska izborna komisija GIK sednica Foto: Beoinfo

Gradska izborna komisija je na večerašnjoj sednici usvojila Rešenje o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima: broj 122 (OŠ ''Dragan Lukić'') i broj 15 (DV „Pčelica” - hol) u Gradskoj opštini Novi Beograd, kao i broj 73 (OŠ „Vuk Karadžić” - istureno odeljenje „Brđani”) u Gradskoj opštini Voždovac.

Ponovno glasanje biće održano u subotu, 30. decembra 2023. godine od 7 do 20 časova, navodi se u odluci usvojenoj na 27. sednici GIK, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    23. decembar 2023 | 23:27

    Подршка републичким и градским институцијама у Београду. И честитке на перфектно испуњеним условима за одвијање фер и демократских избора у Републици Србији и Београду. Сви у земљи и главном граду азумеју да се исход овогодишњих избора не свиђа Аљбину Куртију и његовој франшизи у Београду, познатој под називом СПН, као ни његовом личном изврстиоцуВиоли фон Крамон, иако су европски обвезници плаћају за другу функцију, а не за лобирање на локалним изборима по Србији, али победници су победили. А поражени су изгубили. Политички пристојни лидери су поднели оставке, непристојни су како се то модерно каже, на апаратима. Али буквално. Њихова ствар. У сваком случају, ово су заиста најпедантнији и најтранспарентнији избори до сада. Надам се да су итељи аутоматског наоружања, попут једног од активиста протеста, неће шетати Београдом слободно. Десиле су се трагедије у мају, десио се Праг. Нико више не сме да потцењује такве појаве. Љубитељ аутоматских пушака као један од подржавалаца протеста СПН испред зграде РИК озбиљан је безбедносни проблем. А јавност има утисак да је више таквих активиста у питању. Апсурдно, љубитељи насиља сви на окупу у борби против непостојећег насиља. То је као и борба против климатских промена највећим војним буџетима у историји света. Можда су неки решили да упуцају климатске промјене и тако реше проблем глобалног загревања. Свашта људима пада на памет.

  • Mangupski posla

    24. decembar 2023 | 07:33

    Kada bi se ponovili gradski izbori izašlo bi 30%građana i tek bi onda bio haos izašli bi samo ostrašćeni a normalni bi ostali kući iz protesta, ne treba dozvoliti njihova prepucavanja u nedogled.

  • nikolas

    23. decembar 2023 | 22:40

    BEIGRADSKI PASALUK !!! AMERI BIRAJU PASU!!! FUJ !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA