≫ 

Šešelj obišao pijacu na Vidikovcu i razgovarao sa građanima: Suzbićemo korupciju, zastupati interese običnih ljudi (FOTO)

Šešelj je dodao da je cilj SRS da u nekoj sledećoj gradskoj skupštini ima što jaču odborničku grupu

  • 7

Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i kandidat te stranke za gradonačelnika Miljan Damjanović obišli su danas pijacu na Vidikovcu gde su razgovarali sa građanima.

Stefanović i Vesić u razgovoru sa građanima Rakovice: Hoćemo da gradimo zemlju koja ima zdravu ekonomiju, a ne da se zadužujemo (FOTO)

Foto: SRS

- Mi danas ovde na Vidikovcu ulazimo u finiš kampanje za predstojeće gradske izbore u Beogradu - rekao je Šešelj i ocenio da u tome ima malo simbolike, pošto je on 1991. godine upravo iz opštine Rakovica ušao u republički parlament.

Foto: SRS

Šešelj je dodao da je cilj SRS da u nekoj sledećoj gradskoj skupštini ima što jaču odborničku grupu, pa i da učestvuje u vlasti, "ako se stvore prilike i okolnosti".

Prema njegovim rečima, radikali bi "izgarali" na funkcijama vlasti, suzbijaće korupciju i pokazati da su spremni da zastupaju interese pre svega običnih ljudi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sallee

    3. februar 2018 | 19:39

    Politicari se sete naroda samo pre izbora.

  • Majka Srbija

    3. februar 2018 | 15:22

    Bez razlike za koga smo opredeljeni ,i kojoj političkoj opciji pripadali, svi volimo Voju !! VOJO MI TE VOLIMO !!

  • Rajko

    3. februar 2018 | 15:13

    Voja je čovek iz naroda ! Gde god da se pojavi lepo ga dočekaju ! Nikad nelaže i samo istinu govori ! Veliki Patriota i Borac !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA