Božović: Više od 22.000 Beograđana potpisalo Deklaraciju "Za Beograd, slobodan grad“ (FOTO)

U nedelju u Hali sportova "Ranko Žeravica" predstaviće "najbolji plan za oslobađanje Beograda“

  • 0

Balša Božović, šef Izbornog štaba koalicije "Da oslobodimo Beograd" koja se nalazi pod rednim 4. izjavio je danas da je više od 22.000 Beograđana već potpisalo Deklaraciju "Za Beograd, slobodan grad“ te koalicije i najavio da će u nedelju u Hali sportova "Ranko Žeravica" predstaviti "najbolji plan za oslobađanje Beograda“.

Foto: Informativna služba Demokratske stranke

Naprednjaci i demokrate u "klinču" oko Statuta Beograda! Božović protiv promene, Vesić odgovara: Beograđani znaju da je DS protiv njih (VIDEO)

- Sa ponosom možemo da kažemo da ćemo sutra u Hali sportova u 18 časova prezentovati najbolji plan za oslobađanje Beograda. Pozvani ste da prisustvujete prvoj velikoj konvenciji liste Da oslobodimo Beograd broj 4. koja će, sasvim sam siguran, nakon ovih izbora obezbediti da Srpska napredna stranka više nema gradonačelnika Beograda. Ono što je za nas bitno jeste da oslobađamo Beograd ne radi vlasti, nego radi građana Beograda - izjavio je Balša Božović.

Foto: Informativna služba Demokratske stranke

Božović je pozvao Beograđane da dođu i da zajedno slobodno kažu šta misle o Goranu Vesiću, Siniši Malom i Aleksandru Vučiću.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA