PALMA I U BEOGRADU OBELEŽIO STRANAČKU SLAVU: Obilazimo sve beogradske opštine i dobijamo podršku od velikog broja građana

Čestitajući slavu svim članovima Jedinstvene Srbije, Antić je istakao istrajnost u nameri da se ostvare svi programski ciljevi koalicije SPS i JS

  • 1

Jedinstvena Srbija obeležila je danas stranačku slavu kojoj su prisustvovali predsednik JS Dragan Marković Palma i Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma".

Palma: Plate povećati građanima, a ne političarima

- Koalicija SPS - JS je najdugovečnija na političkoj sceni Srbije i nama narod veruje zato što radimo u interesu građna i zato što se nismo svađali, kao mnogi drugi. Obilazimo sve beogradske opštine i dobijamo podršku od velikog broja građana, ljudi nas cene i žele da mi učestvujemo u gradskoj vlasti u Beogradu zato što je program naše liste potvrđen delima u stvarnom životu - rekao je Marković, saopštio je SPS.

Čestitajući slavu svim članovima Jedinstvene Srbije, Antić je istakao istrajnost u nameri da se ostvare svi programski ciljevi koalicije SPS i JS.

- Uveren sam da će upravo zbog doslednosti koja krasi našu listu i zbog izuzetnih kandidata koji je čine, građani Beograda prepoznati kvalitet i potencijal našeg programa kao i realističnost razvojinih rešenja za probleme Beograda koje nudimo - poručio je Aleksandar Antić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA