Posle žalbe Upravnom sudu zabranjena lista Belog Preletačevića, optužuju Đilasa da stoji iza toga

Upravni sud je odluku doneo posle žalbe birača M.A.

  • 0

Odlučujući o žalbi birača M.A. Sudsko veće Upravnog suda u Beogradu poništilo je rešenje Gradske izborne komisije grada Beograda o proglašenju izborne liste broj 22 pod nazivom Ljubiša Preletačević Beli – Zato što volimo BELOVGRAD, koju je podnela istoimena Grupa građana.

Beli oštro odgovorio Đilasu: Zinulo vam du*e za mojim glasovima! (VIDEO)

Sudije su svoju odluku obrazložile time da je Gradska izborna komisija grada Beograda proglasila izbornu listu 22, pod nazivom Ljubiša Preletačević Beli – Zato što volimo BELOVGRAD, iako podnosilac izborne liste nije dostavio potrebnu dokumentaciju propisanu citiranim izbornim propisima, a da prethodno nije naložila podnosiocu izborne liste otklanjanje svih nedostataka kako je to propisano članom 25. stav 2. Zakona o lokalnim izborima.

U Informeru je objavljena vest da je Upravni sud doneo odluku posle žalbe funkcionera PSG Save Pilipovića, člana Gradske izborne komisije ispred koalicije Dragana Đilasa.

Foto: Tanjug/Milutin Marković

Podsećamo, Beli se prethodno obratio Đilasu preko svog tviter naloga, povodom optužbi da je Vučićev bot.

- Dragane, ako vam je toliko stalo do mojih glasova sve što treba je da kažete meni i mojim drugarima iz opozicije jeste da vam je dupe zinulo za mojim glasovima i ja ću povući kandidaturu. Sve vreme spinujete da sam ja SNS-ov čovek i sad ulažete žalbu upravnom sudu i oni ako to odobre tek će biti da sam ja SNS-ov čovek. Samo recite "zinulo mi je dupe za tvoje glasove" i ja dajem reč da ću povući svoju kandidaturu - rekao je Maksimović u obraćanju Đilasu.

Inače, strankama i pokretima, koji su podržali Đilasovu kandidaturu, Beli nije nimalo smetao na predsedničkim izborima. Tada su poručivali kako im je važan svaki glas protiv Vučića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA