Obradović i Radulović opleli po Đilasu i Šapiću: "Oni nisu opozicija, niti ljuti protivnici vlasti kako se predstavljaju" (VIDEO)

- Mesec dana pred izbore su se setili da su opozicija, veliki protivnici vlasti. Gde su bili do sad - pitaju lideri "Dveri" i "Dosta je bilo"

  • 43

Na zajedničkoj konferenciji za medije lideri "Dveri" i "Dosta je bilo" Boško Obradović i Saša Radulović pitali su prisutne novinare da li znaju da je Dragan Đilas već četiri godine odbornik u Skupštini grada, da Aleksandar Šapić ima i poslaničku grupu, da se za to vreme nijednom nisu pojavili niti reagovali ni na jednu odluku, a da se sada predstavljaju kao "ljuti protivnici" vlasti.

SNS: Od Ðilasovih projekata nema ništa, pamte to građani

- Mesec dana pred izbore su se setili da su opozicija, veliki protivnici vlasti. Gde su bili do sada? Čekajte ljudi, tu nešto nije normalno. Možda oni i jesu najbolji kandidati, za sebe ili za neke druge, ali oni - nisu opozicija. Đilas i Šapić se nisu dokazali u opoziciji - rekao je Obradović.

- Jeste znali ovo? Da je Đilas odbornik u gradu Beogradu od 2014. godine i da Šapić ima odborničku grupu u gradu Beogradu. Da li ste ovo igde čuli? I otkud sad isplivaše kao opozicija, kao ljuti protivnici vlasti - pitao je Radulović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Video: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    23. februar 2018 | 13:01

    Kako se bliže izbori sve je veća netrpeljivost između kandidata opozicije!

  • Sanja

    23. februar 2018 | 11:38

    U OVOME SE SLAZEM SA OBRADOVICEM.

  • Petar

    23. februar 2018 | 11:36

    Opozicija međusobnom borbom pokušava jedni drugima da preotmu glasove i nekako se dokopaju cenzusa.Neko će možda i uspeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA