Đilas: Zaustavićemo privatizaciju TENT-a, završićemo Tamnavsku ulicu i sagraditi vrtić

- Treba da zaustavimo privatizaciju TENT-a, zašto da ga privatizujemo? Da bi propao? Nema razloga to da se radi. Zašto taj novac ne bi bio za Obrenovčane i za Beograd - rekao je Đilas

  • 27

Kandidat za gradonačelnika liste „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!“, Dragan Đilas razgovarao je sa građanima Obrenovca o programu liste za ovu beogradsku opštinu.

Foto: Promo

- Bile su poplave, treba da napravimo analizu šta se desilo, ako je neko oštećen i nije dobio pomoć da to promenimo. Tamnavsku ulicu da završimo, mini obilaznice centra grada i njeno spajanje sa Šabačkim i Valjevskim putem. Izgradićemo vrtić u širem centru grada. Vi znate koliko sam se ja borio i za GSP i za „Lastu“ i za sve državne firme da ih ojačamo. Treba da zaustavimo privatizaciju TENT-a, zašto da ga privatizujemo? Da bi propao? Nema razloga to da se radi. Zašto taj novac ne bi bio za Obrenovčane i za Beograd - rekao je Đilas.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    25. februar 2018 | 12:56

    Razbacuju se vrticima, skolama, besplatnim udzbenicima kao da su pamflete...ja nisam video da neko toliko nisko pada i pokusava lazima da "zaradi" na nesto sto je najsvetije a to su deca!

  • Dak

    25. februar 2018 | 13:56

    Hahahahahaha on prica o privatizacijama

  • cicko

    25. februar 2018 | 12:41

    Pa sto ne uradi sve to jos kad si bio gradonacelnik?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA