Jovanović: Građani da biraju gradonačelnika po imenu

Kandidat za gradonačelnika DSS je zaključio da promena "nakaradnog političkog života", počinje promenom izbornog sistema, te da tu odluku Beograđana, nijedna republička vlast neće moći da ignoriše

  • 1

Predsednik DSS i kandidat te partije za gradonačelnika Beograda Miloš Jovanović izjavio je danas da je potrebno promeniti izborni sistem, čime bi, kaže, građani dobili priliku da po imenu i prezimenu biraju odbornike i gradonačelnika.

Jovanović: Potrebni estetski kriterijumi za novogradnju

- Došlo je vreme da Beograđani dobiju mogućnost da svoje odbornike i svog gradonačelnika biraju po imenu i prezimenu. Ako mi na predstojecim izborima ukažete poverenje, raspisaćemo gradski referendum na kom će građani odlučiti na koji način žele ubuduće da biraju svoje predstavnike - istakao je Jovanović.

Kandidat za gradonačelnika DSS je zaključio da promena "nakaradnog političkog života", počinje promenom izbornog sistema, te da tu odluku Beograđana, nijedna republička vlast neće moći da ignoriše.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA