ŠAPIĆ OPLEO PO ĐILASU: Pet godina te nigde nije bilo, a sada hoćeš da se ja sklonim?!

Nemojte da zamerate meni što možda neću moći da ostvarim snove Dragana Đilasa da postane ponovo gradonačelnik - istakao je Šapić

  • 0

Predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika prestonice Aleksandar Šapić oštro je udario na nekadašnjeg šefa i bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

Obećavao je 2008, 2010, 2012. godine da će da izgradi metro, sad tvrdi da nije to rekao: Đilas i četvrti put najavljuje isti projekat

Šapić je , gostujući u emisiji "Intervju" na Youtube kanalu "Balkan Info" Đilasu zamerio što se punih pet godina nije bavio politikom.

- Uz dužno poštovanje prema Draganu Đilasu, čovek se pet godina nije bavio ovim poslom. I on je sad odlučio da se vrati. A ja sad treba da se sklonim - ironično je konstatovao Šapić jasno pokazujući da je spreman da uđe u političku borbu i sa bivšim šefom.

- Nemojte da zamerate meni što možda neću moći da ostvarim snove Dragana Đilasa da postane ponovo gradonačelnik - istakao je Šapić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA