≫ 

Zoran Alimpić: Koalicija oko DS-a će sačuvati glasove svih Beograđana

- Sve podatke o izlaznosti i podatke o izborima koje nam naši kontrolori sa biračkih mesta budu poslali u toku izborne večeri, odmah postavimo na internet i učinimo ih javnim - rekao je kandidat za odbornika Skupštine grada

  • 1

Zoran Alimpić, kandidat za odbornika Skupštine grada koalicije okupljene oko Demokratske stranke „Da oslobodimo Beograd“ izjavio je da će ta koalicija sačuvati glasove svih Beograđana.

ANTIĆ: Rakovica ponovo crvena! (FOTO) (VIDEO)

- Koalicija "Da oslobodimo Beograd" ima preko 4.500 kontrolora na svih 1.185 biračkih mesta i to je daleko najviše u čitavoj opoziciji. Mi nameravamo da čuvamo i sačuvamo glasove svih Beograđana, mi ćemo čuvati glasove za čitavu opoziciju - rekao je Alimpić.

Alimpić je najavio novi pristup te koalicije u čuvanju izborne volje Beograđana.

- Imamo nameru da sve podatke o izlaznosti i podatke o izborima koje nam naši kontrolori sa biračkih mesta budu poslali u toku izborne večeri, odmah postavimo na internet i učinimo ih javnim, tako sprečimo sve eventualne zloupotrebe koje su se ranije događale. Nećemo dozvoliti nikome da krade glasove naših sugrađana - poručio je Zoran Alimpić, kandidat za odbornika Skupštine grada Beograda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Floki

    28. februar 2018 | 16:38

    DS je več zna da če da izgubi izbore i da če se ugasiti stranka a iskreno i bolje da vas nema u politici nego da napade sve redom,bar da imate program neki!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA