≫ 

Marko Bastać predao popis nelegalnih taksista Komunalnoj policiji

Bastaća je primio načelnik Komunalne policije Nikola Ristić i to je prvi funkcioner koji je otvorio svoja vrata aktivistima "Šta radite bre"

  • 3

Aktivisti Grupe građana "Šta radite bre - Marko Bastać", predvođeni nosiocem liste, predali su danas popis beogradskih nelegalnih taksi vozila upravi Komunalne policije, saopšteno je iz te grupe građana.

Akcija "Šta radite bre": Za advokata Filu citati Đinđića i presuda Jovanoviću

Bastaća je primio načelnik Komunalne policije Nikola Ristić i to je, kako stoji u saopštenju, prvi funkcioner koji je otvorio svoja vrata aktivistima "Šta radite bre" i saslušao ih.

- Četiri nedelje smo po Beogradu danju i noću jurili divlje taksiste. Oni su nas krali kao što kradu građane i turiste kada dođu u Beograd. Napadali su nas kao što napadaju i svoje kolege kojima zabranjuju da stoje na najprometnijim stajalištima. Za sve to vreme nikada nismo naišli na komunalnu policiju - stoji u saopštenju u kojem se navodi da, ipak, nameravaju da ukinu Komunalnu policiju, ako se oni budu pitali.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    28. februar 2018 | 15:40

    Tuzibaba... (Uzgred,da li on ana.cija je - komunalna policija?)...

  • Bgd

    28. februar 2018 | 16:00

    Nema a na aerodromu ih ima i rade zajedno sa tim istim nelegalnim taxsistima...svedok sam toga

  • Sizif

    2. mart 2018 | 00:31

    interesantno kako je zakonodavac običnim gradjanim za voznju u pijanom stanju predvideo kaznu oduzimanja auta a divljim taksistima ne . Obrni okreni za sve nase nedace krivi su poslanici jer usvajaju zakone koje neko podmece. dakle relativno mali broj kuvara ne vredi hvatati taksiste divljake a ostaviti ove aminovce jer bi sve bilo drugacije da su oni sve to predvideli. Da nije tko ne bi ovi divljaci ni postojali.Bastać tu dodje kao Pepeljuga i Sizif.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA