POKS: Naši odbornici će verno služiti Beogradu, kralju i otadžbini

Nosilac liste POKS Predrag Marković podsetio je na reči Patrijarha Pavla da je "monarhija krsno ime Srbije"

  • 1

Kandidati za odbornike u Skupštini Beograda na listi Predrag MarkovićPokret obnove Kraljevine Srbije obišli su danas manastir Rakovica i položili cveće na grob njegove svetosti Patrijarha Pavla.

POKS: Da Beograd bude kraljevski grad

Nakon molitve, kandidati za odbornike su položili zakletvu da će verno služiti Beogradu, kralju i otadžbini.

- Mi tražimo podršku Beograđana kojima su na prvom mestu porodica, tradicionalne i duhovne vrednosti. Za nas su ove vrednosti svetinja. Zato smo došli da se poklonimo senima patrijarha koji ih je propagirao čitavog života – izjavio je kandidat za gradonačelnika POKS, Vojislav Mihailović.

Nosilac liste POKS Predrag Marković podsetio je na reči Patrijarha Pavla da je "monarhija krsno ime Srbije". – Pokret obnove Kraljevine Srbije poštuje sve moćne sile i njihove predstavnike. Poštujemo i Vladimira Putina i Angelu Merkel i Donalda Trampa. I kume naših visočanstava kraljicu Britanije i buduću kraljicu Švedske. Ali pre svega i iznad svega poštujemo i sledimo put njegove svetosti našeg Patrijarha srpskog gospodina Pavla. To je naša obaveza – podvukao je Marković.

Inače, Patrijarh Pavle, po ličnoj želji, sahranjen je u manastiru Rakovica, pored patrijarha Dimitrija i to je mesto koje smo simbolično odabrali za završetak predizborne kampanje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt-Bec

    1. mart 2018 | 19:45

    " Sa Verom u Boga za Otadjbinu, Narod i Kralja "....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA