Lepše polovine političkih lidera plenile osmehom i elegancijom dok su obavljale građansku dužnost (FOTO)

Današnje glasanje na beogradskim izborima jedna je od retkih prilika gde možemo videti kako izgledaju žene i deca pojedinih političara

  • 2

Današnje glasanje na beogradskim izborima jedna je od retkih prilika gde možemo videti kako izgledaju žene i deca pojedinih političara. Tako su veliku pažnju privukle supruge ministra Ivice Dačića, Nebojše Stefanovića, Aleksandra Vulina, ali i lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

Izbori u Beogradu: Do 13 sati glasalo oko 23 odsto birača, evo koliko je to u odnosu na predsedničke izbore 2017. (FOTO) (VIDEO)

Foto: Promo

Supruga ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, blistala je u roze kaputu pored njega, a ministar je bio dobro raspoložen, kao i uvek. Iza njih je stajao njihov sin Luka koji je prvi put došao da glasa.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Suprugu ministra Stefanovića češće možemo videti na javnim skupovima, pa ne iznenađuje što su zajedno došli da obave građansku dužnost.

Printskrin: Tanjug

Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, bila je izuzetno elegantna i vidno raspoložena. Njih dvoje su glasali u mesnoj zajednici Ušće.

Foto: Tanjug/MO/ANTON ANTANASIJEVIC

I ministru odbrane Aleksandru Vulinu je na glasanju na Čukarici društvo pravila supruga Nataša.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA