Grujičić: Glasanje za Tadića i Nikolića je rasipanje glasova

Kandidat ove partije za predsednika Srbije Danica Grujičić kaže da građani treba da daju poverenje ljudima koji do sada nisu bili prisutni u političkom životu

  • 0

Kandidat Socijaldemokratskog saveza (SDS) za predsenika Srbije Danica Grujičić ocenila je da bi  glasanje za lidera koalicije "Izbor za bolji život" Borisa Tadića i koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislava Nikolića bilo "rasipanje glasova".

Grujičićeva je rekla da građani na predstojećim izborima treba da poklone poverenje novim ljudima, koji do sada nisu bili prisutni u političkom životu.

- Naš život je i suviše kratak da bi nas kroz njega i u mladosti i u starosti i pre rata i posle rata i do Evropske unije i u Evropskoj uniji vodili isti ljudi - navodi se u saopštenju SDS.

Ona je pozvala sve ljude kojima "džep nije na prvom mestu", već Srbija i njeni građani da se pridruže SDS-u, jer, kako tvrdi, ta stranka, ukoliko osvoji vlast, neće menjati ljude zato što pripadaju drugoj stranci, ako uspešno obavljaju svoj posao.

Grujičićeva je posetila i fabriku trikotaže "As" u Pirotu, gde je istakla da je to jedno od retkih uspešnih tekstilnih preduzeća, dodajući da je Pirot nekada bio jedan od najvećih centara tekstilne industrije.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA