≫ 

2.000 homoseksualaca spremno da pokori Dubrovnik: Gej kruzer uplovio u jadransku luku (VIDEO)

Na gej forumima preko kojih homoseksualci razmenjuju informacije za Dubrovnik kažu da je ovo mesto prijateljsko za ljude homoseksulane orijentacije

  • 20

Nije prvi put, ali kad god negde u Hrvatskoj uplovi gej kruzer to postaje vest. I to ne zbog gužvi i svih ostalih situacija kojima doprinosi kruz turizam. U grušku luku pre dva dana je uplovio "Celebrity Constallation", kruzer sa preko 2.000 muškaraca homoseksualne orijentacije iz celog sveta. Poznati kao dobri potrošači, Dubrovčanima ovakva vrsta gej parade ni malo ne smeta.

Cela istina o radu na kruzerima: Svi imaju jako puno seksa, a onda dođe nedelja (FOTO)

"Celebrity Constallation" luksuzni je kruzer koji uz 1.000 članova posade prima oko 2.000 putnika. Obilazi moderna letovališta širom sveta. Karibi, Bahami, Bliski istok, Azija, a Dubrovnik je neizostavan deo mediteranske ture u kojoj se između ostalih obilaze i Venecija i Malta.

Što se dosadašnjih uplovljavanje tiče, u Dubrovniku nikad nije bilo incidenata. Ipak je taj grad poznat po tome da slavi slobodu. Na gej forumima preko kojih homoseksualci razmenjuju informacije za Dubrovnik kažu da je ovo mesto prijateljsko za ljude homoseksualne orijentacije, iako u gradu ne postoji niti jedan gej bar ili klub.

Savetuje se da se izbegava ljubljenje i držanje za ruke na javnim mestima, iako smo i takve situacije mogli videti prošlo leto na Stradunu, a kao najlepše mesto i svojevrsnu gej oaza u gradu navodi se Lokrum.

Dubrovnik je čini se stvarno tolerantan grad, a novac očigledno nema nikakvo opredeljenje. Homoseksualci koji se ne boje da potroše, pojedu i popiju dobrodošli su gosti u ovom gradu, prenosi dubrovniknet.hr.

Pogledajte video:

Ovako je izgledao provod na Ibici:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA