≫ 

Kolona vozila duga oko 12,5 kilometara: Hrvatski put ka Zagrebu blokiran (FOTOGRAFIJE)

  • 19

Na putevima u Hrvatskoj intenziviran je saobraćaj u pravcu mora i obrnuto prema unutrašnjosti, kao i u priobalju, a na izlasku s autoputa kod naplatne stanice Lučko u pravcu Zagreba kolona je duga oko 12,5 kilometara, saopštio je danas Hrvatski autoklub (HAK), prenosi Hina.

Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj: Evo koje granične prelaze treba da izbegavate

Vozi se usporeno i u kolonama u pokretu na auto-putu između naplatnih stanica Lučko i čvora Bosiljevo 2 u oba pravca, kao i između mosta Maslenica i tunela Sveti Rok u smeru Zagreba. Pojačan je takođe priliv vozila i u većini trajektnih luka.

S ostrva Krk prema kopnu kolona je duga oko dva kilometra, a u pravcu ostrva oko jedan kilometar, dok je na Jadranskoj magistrali kolona vozila prema graničnom prelazu Pasjak duga oko četiri kilometra.

Foto: Tanjug/FaH/ Tomislav Pavlek

HAK je saopštio i da su zbog pojačanog priliva vozila prema graničnom prelazu Slavonski Brod na izlasku moguća i duža čekanja (više od jedan sat), pa se savetuje da se koriste i granični prelazi Stara Gradiška i Slavonski Šamac.

Foto: Tanjug/FaH/ Tomislav Pavlek

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA