Zavirite u najveći zabavni park na Balkanu: Vožnje su toliko lude, da se mnogi već spremaju da kupe karte (VIDEO)

Prvih deset dana, do 25. jula, ulaznice će moći da se kupe isključivo putem interneta

  • 1

Najveći zabavni park u Hrvatskoj, koji se zvanično zove "Fun park Mirnovec", otvoren je danas u Biogradu na moru, kod Zadra, i prvi je tematsko-zabavni park za decu i odrasle, javila je agencija Hina.

DIVLJI ZAPAD I PIRATI STIŽU U HRVATSKU: Otvara se Gardaland u komšiluku, evo koliko će koštati karte (FOTO) (VIDEO)

U parku sa 30-ak objekata su tri celine: "Divlji zapad", "Svemir" i "Gusarski grad", a svaka celina je kombinacija atrakcija i igara namenjena deci, mladima i porodici.

Prvih deset dana, do 25. jula, ulaznice će moći da se kupe isključivo putem interneta. U tom razdoblju park će raditi sa ograničenim kapacitetom da bi se zaposleni uhodali.

Park je građen po uzoru na svetske centre "adrenalinske zabave" i najveća je investicija u "industriji zabave", od 14 miliona evra. Projektovao ga je italijanski arhitekta Franko Baraconi, jedan od najpoznatijih stručnjaka za zabavne parkove u svetu.

Investitor je "Mirnovec pirotehnika" iz Samobora, proizvodjač pirotehnike, vatrometa, filmskih i zabavnih efekata.

Foto: Facebook/Fun Park Mirnovec

- Nadamo se da je to uspešan početak jer projekat ide dalje. Radimo u fazama, imamo planove za širenje, medjutim, ono što moramo savladati jeste ovaj prvi period kada moramo doći od 200.000 do 300.000 posetilaca godišnje - rekao je direktor Parka Mirnovec Boris Kovaček.

Foto: Facebook/Fun Park Mirnovec

U zabavnom parku će biti zaposleno 120 ljudi, od toga 20 stalno, a ostala radna mesta popuniće studenti i sezonski radnici.

Pogledajte kako izgleda najveći zabavni park u Hrvatskoj:

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA