Bosanac krao ženski i dečiji donji veš, pa silovao komšijinu kravu: Otvorili su vrata štale i ugledali jeziv prizor! (FOTO)

Izašli su na balkon i u štali čuli škripu plastične kante. Otvorili su vrata štale i ugledali jeziv prizor

  • 11

Policija u Tešnju, u saradnji sa veterinarima, intenzivno prikuplja izjave i materijalne dokaze da bi rasvetlila šokantan slučaj zoofilije, koji se odigrao 12. jula u tešanjskom selu Mekiš, tačnije u zaseoku Roše.

Poznati hrvatski političar silovao svoja dva psa: Izgladnjivao ih je kako bi mu dozvolili da ih seksualno zlostavlja

Problemi sa alkoholom

Šokantni slučaj verovatno bi ostao zataškan da očajni meštani putem društvenih mreža nisu molili nadležne i medije da im pomognu. U fokusu priče našao se Ago B., koji je, kako su meštani naveli, silovao kravu.

- Samo je to tema razgovora. Znam tog Agu, on teško živi i napustila ga je supruga. On sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kad ga ko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara - rekao je meštanin E. A.

Foto: avaz.ba/H.Čalić

U zaseoku Roše čula se potpuno drugačija priča. Kuća Age B. bila je zatrpana tonama smeća i otpada. Ispred vrata stajale su radne čizme i patike, a vrata su bila zaključana, piše avaz.ba.

Edin Telalović, Agin drug sa kojim često ispija flaše alkohola, priča kako kod Age do sada nije primetio nastrano ponašanje pa je dodao da je on završio u policiji. Stotinu metara niže Agina sestra S. B., takođe, živi u trošnoj kući. Ispričala je kako je prekjuče ujutro kamenovana, kao i Ago.

- Kamenovali su nas Spahići, svašta su nam govorili, vređali nas - kazala je sestra osumnjičenog.

Foto: avaz.ba/H.Čalić

Sa druge strane, Spahići negiraju da su ih kamenovali ali ujedno žale što to nisu učinili. Očajni supružnici Izet i Halima kategorično tvrde da je u njihovoj štali u sredu oko 2.20 sati Ago silovao kravu.

- Nismo nikoga kamenovali, ali da jesmo, daj bože, da se rešimo njih. Gorih ljudi nema, oni su zlo i nečista krv. Kada Ago prođe selom pijan i kada počne da nas psuje, da nas vređa, da nam pokazuje srednji prst i ruku do lakta, nama se ledi krv. Kod jetrve je nekoliko puta pokrao ženski i dečiji donji veš. Ovde je pre nekoliko godina oštrim predmetom povređena junica pa je morala da bude ubijena, ali ovo na šta smo suprug Izet i ja naišli u sredu posle pola noći je zločin - kaže ogorčena Halima.

Foto: avaz.ba/H.Čalić

Pozvali policiju

Ona je ispričala kako je nju i supruga Izeta probudio lavež psa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripu plastične kante. Otvorili su vrata štale i ugledali jeziv prizor, piše avaz.ba.

- Vidim, kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a bermude mu do pola spale. Obuze me zima, umalo na padoh, pa mu kažem: "Šta to, bolan Ago, radiš mojoj kravi?" On mrtav-hladan, samo se okliznu i ode. Pozvali smo policiju, izvršen je uviđaj, pozvali smo i veterinare i oni su dali svoje mišljenje. Mi ćemo sada kravu prodati, štalu ćemo zaključavati, na prozorče smo postavili metalne rešetke. Pozivamo policiju, tužilaštvo, vlasti Tešnja da manijaka ili smeste u ludnicu ili u zatvor - ističe Halima, još u šoku od onoga što je videla u štali.

Foto: avaz.ba/H.Čalić

Šta je otkrio veterinar

Spahići su pokazali nalaz koji je sačinio veterinar Alen Karadžehenemović.

- Pregledom krave u prisustvu policije primećen je neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blagi otok u vaginalnom delu - kaže veterinar iz MI VET iz Tešnja, doktor Alen Karadžehenemović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA