Dalmacija u plamenu, i Torcida Split se bori protiv vatrene stihije!

Predsedništvo Torcide Split, stavilo je na raspolaganje sve svoje raspoložive članove za pomoć vatrogascima i vojsci u borbi protiv vatre

  • 4

Koliko je situacija sa požarima u Hrvatskoj ozbiljna govori i informacija da su i navijači Hajduka iz Splita, Torcida Split, ponudili svoju pomoć u obuzdavanju vatrene stihije.

Plamen se širi jadranskim primorjem: Vatra došla do kuća, jedna osoba poginula, vatrogasci u Hrvatskoj ovo nisu videli 20 godina (VIDEO)

Predsedništvo Torcide Split, stavilo je na raspolaganje sve svoje raspoložive članove za pomoć vatrogascima i vojsci u borbi protiv vatre. Svoje ljudstvo su obavestili da će, između ostalog, možda u  biti otkazane današnje utakmice na Torcida kupu.

Iako u početku nije postojala potreba za njihovim angažovanjem, situacija se ubrzo promenila.

Svi pripadnici Torcide pozvani su na zborno mesto u Splitu, ispred prostorija 4. Gardijske Brigade, u 20.30 sati. Okupljeni će tada dobiti sva uputstva od vatrogasnog komandira. Navijačima je poručeno da obuku duge nogavice, duge majice i da ponesu marame za prekrivanje lica. I upućena im je još samo jedna rečenica, da nije u pitanju molba nego zapovest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA