≫ 

Makedonac se namučio da zaprosi devojku Peruanku, popeli su se na Maču Pikču: Tamo je usledilo pitanje i odgovor sudbine (VIDEO)

  • 2

Jedan Makedonac odlučio je da zaprosi svoju devojku, Peruanku, pa je za tu priliku pronašao savršeno mesto: čuveni Maču Pikču.

Bosanski pevač zaprosio devojku na moru uz harmoniku i Čolinu najromantičniju pesmu (VIDEO)

Taj svečani trenutak je snimao njegov prijatelj Panki Temelkovski, koji je nesvakidašnju prosidbu postavio na Jutjubu, ali nije otkrio identitet svojih prijatelja - mladoženje i buduće mlade.

Printskrin: Youtube/Panki Temelkoski

Maču Pikču, sveti grad Inka, nalazi se na najvišem delu istočnih Anda, na visini od 2.350 metara nadmorske visine i ima oko dve stotine građevina smeštenih po terasama i raspoređenih oko velikog središnjeg trga.

Printskrin: Youtube/Panki Temelkoski

Par je šetao svetim mističnim gradom Inka, a na snimku se može videti kako je mladića počela da hvata trema. Malo se snebivao gde i kako da je zaprosi, ali onda se savršena situacija sama namestila.

Njegov prijatelj Panki, koji je sve vreme snimao, savetovao ga je da devojku zaporosi u kolibi, ali se to budućem mladoženji nije svidelo. Hteo je da je zaprosi kod jednog kamena, ali se predomislio i na kraju je odabao mesto sa koga je pucao pogled na planine. Skupio je hrabrost, kleknuo i zaprosio izabranicu svoga srca, neimenovanu Peruanku.

Printskrin: Youtube/Panki Temelkoski

Iznenađena, ona je malo sramežljivo, i za naše pojmove bez prevelike radosti i suza u oku, na kraju ipak rekla sudbonosno - da, i prihvatila pruženi joj prsten.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA