Policija objavila lik osumnjičenog za ubistvo Igora Mitrovića, u toku potraga

Igor Špira Mitrović (39) ubijen je u sred bela dana, pred ženom i decom, lik ubice zabeležila kamera sa objekta u blizini kojeg se dogodilo teško ubistvo

  • 8

Policija je obelodanila fotografiju osumnjičenog za ubistvo Baranina Igora Špira Mitrovića (39) u Baru. Lik je zabeležila kamera sa objekta u blizini kojeg se dogodilo teško ubistvo.

Igor Mitrović pronađen mrtav u izrešetanom automobilu: Nova likvidacija u Baru

Uprava policije i zvanično je danas saopštila da ima napretka u istrazi ubistva Igora Mitrovića koji je pre deset dana ubijen u prisustvu dvoje maloletne dece i supruge, pišu Novosti

- Ima napretka u istrazi teškog ubistva u Baru. Molimo građane da jave policiji ukoliko prepoznaju lice sa fotografije -  navodi se u saopštenju uz koje je medijima dostavljena i fotografija starijeg muškarca na biciklu.

Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli određene mere i radnje na rasvetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografije na kojoj je jedno za sada nepoznato muško lice.

Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično delo teško ubistvo na štetu Igora Mitrovića.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Petar Jovanović, Tanjug/AP

- Za sada nepoznato lice prišlo je vozilu u kojem se nalazio Igor Mitrović i u njegovom pravcu ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je Igor Mitrović preminuo - navodi se u policijskom saopštenju i dodaje:

- Ukoliko neko od građana zna lice ili prepozna ovo lice sa fotografije molimo da pozove na neki od brojeva: 067/184-842; 030/312-168 ili na besplatni policijski broj 122 i to saopšti policiji. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno“.

Foto: MUP

U sred bela dana, napadač je na metar prišao parkiranom automobilu i ispalio smrtonosne hice u Baranina Igora Špira Mitrovića (39) u utorak, 18. jula u 10.10 sati.

Ubijeni je iz kuće sa porodicom krenuo u grad, i samo minut- dva pre tragedije zaustavio vozilo na kraju lokalnog puta u naselju Zeleni pojas, koji izlazi na Jadransku magistralu. Hladnokrvnost ubice nije pokolebalo prisustvo žene i dvoje dece, 10 i šest godina, koja su sa zadnjeg sedišta gledala jezivu likvidaciju oca.

Foto-ilustracija: E-Stock.us/Petar Jovanović

Napadač je očigledno planirao likvidaciju. Kao da je znao da će Mitrović zaustaviti vozilo pored kontejnera.

Prema saznanjima Novosti, od izvora bliskog istrazi, u momentu kada je njegova supruga izašla iz vozila, otvorila vrata prtljažnika u nameri da izbaci smeće u konterner pored puta, ubica je prišao sa strane vozača, na metar od vozila. Iz vatrenog oružja napadač je ispalio četiri hica Mitroviću u predelu glave, ne ostavljajući mu šansu da preživi. Mitrović je na mestu ostao mrtav.

Iza njega je ostalo troje maloletne dece. Mitrović je ranije bio pomorac na brodovima duge plovidbe, a a poslednjih godina se bavio turizmom.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA