Roganović sahranjen uz jako obezbeđenje: Na večni počinak ga ispratio i sin Duško

Roganović je ubijen 26. jula u 1.20 minuta, nedaleko od kuće u naselju Dubrava gde je živeo

  • 6

Hercegnovljanin Niko Roganović, koji je ubijen u sačekuši 26. jula u neselju Dubrava, uz jako policijsko obezbeđenje sahranjen je juče na gradskom groblju u Herceg Novom.

Ubijen otac Duška Roganovića u sačekuši!

Ko su Roganovići i da li je u toku rat klanova? Sve o švercu, sačekušama, ubistvima i zločinima crnogorske porodice (FOTO)

Sahrani je prisustvovao i njegov sin Duško koji je teško povređen u aprilu, kada mu je eksplodirala bomba koja je bila podmetnuta pod vozilo.

Roganović je ubijen 26. jula u 1.20 minuta, nedaleko od kuće u naselju Dubrava gde je živeo. Niko je, kako saznaju DN, praćen dok se vraćao iz lokala koji drži u Novom, a dve nepoznate osobe prišle su vozilu u kojem se nalazio Roganović i u njegovom pravcu ispalili više hitaca iz vatrenog oružja, usmrtivši ga na licu mesta.

Duško Roganović - Foto: Facebook/Podrska Za Novljane Roganovic Vladimira,Duleta i Cadja,Uz Vas Smo!

Ulica gde je Niko ubijen slabo je osvetljena, pa nadzorne kamere kuća nisu uspele jasno da zabeleže sumnjive osobe koje su nosile šešire i kišobrane upravo kako bi se sakrili od nadzornih kamera.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vikend novina, kao jedan od motiva za ovu likvidaciju istražitelji su uzeli u obzir i činjenicu da je Niko Roganović, nezavisno od policije, vodio istragu koja ga je dovela do bitnih informacija vezanih za napad na njegovog sina.

Naime, policija još nije uspela da rasvetli slučaj bombaškog napada na Duška, a sumnja se da ubistvo njegovog oca nastavak obračuna “kavačkog” i “škaljarskog klana”.

(Telegraf.rs / cdm.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA