≫ 

Majka Luke Bojovića još nije proterana iz Crne Gore

Bojović je uhapšena u sredu zajedno sa Matijom Bojovićem (35), kojem je zbog istog krivičnog dela određen pritvor do 30 dana

  • 1

Anđelka Bojović (66), majka Luke Bojovića, okrivljena za krivično delo dogovor za izvršenje krivičnog dela i nedozvoljeno držanje oružja, još uvek nije proterana iz Crne Gore jer nije prijavila boravak, iako su se isprva pojavile informacije da jeste.

Matiji Bojoviću pritvor do 30 dana, Anđelka se brani sa slobode

Naime, majka Luke Bojovića, Anđelka još nije proterana iz Crne Gore, jer će njeni branioci uložiti žalbu na policijsko rešenje o proterivanju koje je dodneto zbog neprijavljivanja boravišta u toj državi, rekao je Tanjugu jedan od njenih branilaca Borivoje Borović.

- Ovde se radi o potpunom izostanku koordinacije izmedu policije i ministarstva pravde, jer se mojoj klijentkinji, s jedne strane, nastavlja postupak po krivičnoj prijavi, a proterivanjem joj je zabranjen pristup sudu u Nikšiću - precizirao je Borović. On je rekao da će na policijsko rešenje o proterivanju biti izjavljena žalba, tako da pre pravosnažnosti rešenja nema govora o proterivanju.

Crnogorski list "Pobjeda" preneo je danas, pozivajući se na neimenovane izvore u policiji, da je Anđelka Bojović juče proterana iz Crne Gore jer nije prijavila boravak.

Foto: flu.bg.ac.rs

Podsetimo, Bojović je uhapšena u sredu zajedno sa Matijom Bojovićem (35), kojem je zbog istog krivičnog dela određen pritvor do 30 dana. Anđelka je zatim puštena da se brani sa slobode, pošto Osnovno tužilaštvo u Nikšiću za nju nije tražilo određivanje pritvora.

Oni se terete da su posmatrali i fotografisali kuću Ratka Koljenšića u Nikšiću, kojeg srpski pravosudni organi terete za ubistvo njenog sina Nikole Bojovića 2013. u Beogradu.

Oboje su negirali krivična dela za koja se terete.

Tvrde da su u Crnu Goru došli „isključivo zbog renoviranja porodične kuće na Žabljaku“.

U njihovom fotoaparatu istražitelji su pronašli snimke na kojima se vide vrata, prozori, balkoni Koljenšićeve kuće i njegov automobil, navodi RT CG.

Sve vesti o slučaju Bojovića pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA