Građani prepoznali ubicu koji je Igora Mitrovića izrešetao pred ženom i decom u Baru

Potencijalni osumnjičeni, po svemu sudeći starija osoba, identifikovan je na osnovu analize video-snimaka sa nadzornih kamera u blizini mesta zločina

  • 2

Nakon što je crnogorska policija objavila fotografiju čoveku koji se sumnjiči da je učestvovao u ubistvu Igora Mitrovića 18. jula ove godine u Baru, u naselju Šušanj, javilo se nekoliko građana koji tvrde da ga poznaju, pišu "Novosti".

Policija objavila lik osumnjičenog za ubistvo Igora Mitrovića, u toku potraga!

Potencijalni osumnjičeni, po svemu sudeći starija osoba, identifikovan je na osnovu analize video-snimaka sa nadzornih kamera u blizini mesta zločina. Očekuje se da vrlo brzo bude obelodanjeno njegovo ime.

Slika je poslata svim policijskim stanicama i medijima, nakon čega se javilo nekoliko ljudi, koji su ga videli ili misle da su ga prepoznali. Proveravaju se njihova svedočenja.

U ovom trenutku veruje se da je ubica došao sa strane, a policija pokušava da uđe u trag i biciklu, kojim se, kako se pretpostavlja, zločinac dovezao i odvezao sa mesta na kojem je čekao žrtvu.

Mitrović je ubijen pred suprugom i dvoje male dece, kada je zaustavio automobil da bi se uključio na magistralni put Bar - Sutomore. Ubica mu je iz neposredne blizine, dok je sedeo u autu, ispalio dva metka u glavu i jedan u vrat. Policija je u ovom trenutku jedino sigurna da je reč o izuzetno profesionalno organizovanom ubistvu.

Žrtva likvidacije je u policijskim dosijeima zaveden pre dvadesetak godina i to kao učesnik nekoliko fizičkih obračuna. Jedno vreme je bio pomorac. Istražni organi ispituju da li se u njegovom poslu eventualno kriju motivi zločina. Njegova supruga je posle medijskih napisa izjavila da se njen suprug nije bavio trgovinom droge i da je po svemu bio uzoran suprug i otac.

NIJE GREŠKA

- Malo je verovatno da je ubijen greškom. Ipak, postoje neke indicije koje ukazuju zbog čega se našao na meti beskrupuloznog ubice, koji se nije libio da ga ubije pred ženom i decom - navodi sagovornik "Novosti".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mali Alek

    8. avgust 2017 | 09:03

    Dolje u Crnu Goru sve fini ljudi, uzorni gradjani, rade za prosečnu platu, dje tako što tamo da bude....? Oni DRUGI, pošli u Beograd, Novi Sad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA