Porodica Suljkanović je Lejdi Di videla neposredno pred smrt: Rekla im je jednu važnu stvar i zauvek otišla. Onda su dobili pošiljku (VIDEO)

Tokom svoje posete Dajana je obećala finansijsku podršku Muhamedu kako bi mogao da dobije novu protezu

  • 1

Princeza Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu pre dvadeset godina. Samo nekoliko nedelja pre njene smrti, Dajana je otputovala u Bosnu kako bi posetila žrtve nagaznih mina. Top prilikom je posetila i porodicu Suljkanović iz sela Dobrnja, kod Tuzle.

Žarko i Malik su među poslednjima koji su princezu Dajanu videli živu: Pred smrt je posetila Bosnu i ove povređene dečake u ratu (VIDEO)

Niko im nije rekao da će ih posetiti Dajana, princeza od Velsa. Nekoliko nedelja ranije, glava porodice, otac Muhamed Suljkanović je izgubio oba stopala kada je stao na minu u šumi ispred svoje kuće.

Tokom svoje posete Dajana je obećala finansijsku podršku Muhamedu kako bi mogao da dobije nove proteze, prenosi telegraph.co.uk.

I zaista, samo nekoliko meseci nakon što je poginula, porodica je dobila donaciju od kraljevske porodice i to tačnu količinu koju je Dajana obećala. Dve decenije kasnije ova porodica se i dalje seća njene ljubaznosti.

- Nisam mogao da verujem da je poginula. Gde je poginula, kako je poginula, tako sam rekao. Imam sada rođeno dete koje sam nazvao po princezi, jer kažu ako ćeš se nekoga sećati, sećaj ga se po tome - priča Muhamed.

- Nakon Dajanine smrti, njen muž, deca, ne znam sad tačno ko od njene porodice, poslali su taj novac što je ona obećala - ispričala je Muhamedova supruga Suada.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    12. avgust 2017 | 14:00

    Sigurno se njima pozalila a oni posle 20 godina tek sad kazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA