Bosanka videla čoveka kako unosi psa u kućicu i bio joj je sumnjiv: Zatekla je unutra monstruma kako siluje nesrećnu životinju!

Jedna žena je posumnjala da se nešto dešava kada je videla muškarca da unosi psa u napuštenu kućicu

  • 12

U Zenici u mestu Banina reka u napuštenoj kućici pored Ensar džamije, za sada NN osoba je silovala psa. Žena, svedok ovog monstruoznog čina, čiji je identitet poznat policiji, posumnjala je da se nešto dešava kada je videla muškarca da unosi psa u kućicu. Otišla je lično da proveri šta se dešava, misleći da ih možda tuče ili veže, a zatekla ga je u činu silovanja njoj poznatog psa iz susedstva.

Izašli su na teren sa potpuno drugačijim maskotama i oduševili ceo svet! (VIDEO)

Pošto mu je zapretila, počinilac je pobegao.

Žena je odmah nazvala policiju i posle toga otišla lično i podnela prijavu, a policiji je dala i opis počinioca, pišu nezavisne.com.

- Očekujemo od nadležnih da odmah sprovedu hitnu istragu, identifikuju počinioca ovog monstruoznog čina. Zlostavljanja, mučenja, silovanja i ubijanja napuštenih životinja spadaju u krivično delo.  Seksualno zlostavljanje životinja je devijantno patološko ponašanje i mora biti okarakterisano opasnim po društvo, sredinu, ljude i životinje i sankcionisano - istakli su iz udruženja Šapa Zenica.

Bela, silovani pas, odmah će biti sklonjen sa ulice, biće joj pružena adekvatna veterinarska njega, ali problem se tu ne završava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan_w

    24. avgust 2017 | 19:42

    Ovo se često dešava kod Bosanaca !

  • Marko cg primorje

    24. avgust 2017 | 20:15

    Srbijanska posla dje god odu naprave problem

  • tAnja ch

    25. avgust 2017 | 07:09

    Ljudi su sto puta gore zivotinje, nadam se da ce ga ostro kazniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA