Hrvati objavili umrlicu za Tita: S velikim zadovoljstvom javljamo da je preminuo u Zagrebu. Poslednjeg ispraćaja - nema!

Iz HDZ-ove omladine grada Zadra demantuju da "Instagram" profil i umrlica imaju veze s njima

  • 15

U Zadru se pojavila "umrlica" Josipu Brozu Titu, povodom uklanjanja njegovog imena sa glavnog zagrebačkog trga, u kojoj se izražava veliko zadovoljstvo i izjavljuje saučešće Udbi, a kao potpisnik je navedena omladina lokalnog HDZ-a.

Promena imena Trga maršala Tita je pobeda nacionalista

U objavi na "Instagramu" nalazi se Titova umrlica sa porukom: "S velikim zadovoljstvom javljamo crvenima, Udbi, petoj koloni i komunistima da je drug maršal preminuo u Gradskoj skupštini Zagreba. Poslednjeg ispraćaja - nema! Tuguju: svi crveni".

Nakon što su gotovo svi mediji preneli ovu objavu, iz HDZ-ove omladine grada Zadra demantuju da "Instagram" profil i umrlica imaju veze s njima.

Zagrebačka Gradska skupština izglasala je u četvrtak promenu imena Trga maršala Tita, koji će se od sada zvati Trg Republike Hrvatske.

To je bio jedan od uslova desnice za ulazak u koaliciju sa strankom Milana Bandića, sa kojim sada formira većinu u Skupštini.

Ukidanje imena ovog trga izazvalo je pravi medijski rat mnogobrojnih desničarskih partija i pojedinaca u Hrvatskoj i levičara.

 
A post shared by Mladež HDZ Zadar (@mhdzzd) on

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pionir '89.

    4. septembar 2017 | 12:21

    Jadnici jadni pogledajte samo inostrani dug Jugoslavije ~20 milijardi $ a dug HR ~60 milijardi € i sada slavite tajkune i lopove a Tito nije valjao,narod se iseljava nemilice i jedina je sreća što imaju pasoš koji je priznatiji nego od ostalih prćija (izuzev Slo) nastalih raspadom Jugoslavije !!!

  • Zika

    4. septembar 2017 | 12:20

    Koji nacionalisti, ziveo sam 70 tih godina u Zagrebu i onda je tinjao nacionalizam kada je mama trazila hleb, a prodavac rekao: OVDE IMA SAMO KRUHA, AKO HOCETE HLEB- VAN!!!

  • dudule

    4. septembar 2017 | 13:07

    Zasto mu umrlicu nisu objavili 1945 god nego su ga docekali u zagrebu sa cvijecem kao i hitlera 1941 god...narod koji se niceg ne stidi, sramota covjecanstva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA