HOROR: Duševni bolesnik napao tri devojčice u Srpskoj - pretio im nožem, deca su vrištala da ih spasu!

Otac jedne od devojčica kaže da je bilo strašno, da su deca drhtala od straha

  • 2

U Bijeljini kraj kanala Dašnica juče je duševno bolesni muškarac iz Ugljevika N.B. (30), prema rečima očevidaca, verbalno napao tri devojčice starosti od 12 do 14 godina, a onda je na njih nasrnuo nožem, prenosi BN televizija.

Iza ovih vrata 13 godina čuli su se krici dve sestre. Majka ih je zaključala i vezala, a sada se čuje samo jedan glas i niko ne zna šta se dešava! (FOTO) (VIDEO)

Devojčice su uspele da se otrgnu iz ruku nasilnika i pobegnu. Tri devojčice su bezbrižno, ulicom Kulina bana u Bijeljini, išle u školu i iznenada na njih je nasrnuo mladić i pretio im nožem. Deca su, prema tvrdnjama očevidaca, doživela šok, vrištale su i dozivale pomoć.

Na sreću, pomogle su komšije da ne dođe do fatalnog ishoda.

- Počeo je da galami, da psuje majku. Uhvatio je jedno dete za kragnu. Devojčice su vrištale - rekao je očevidac Dragiša Veselinović, koji radi u obližnjoj autopraonici. Dalje navodi da je napadač u ruci imao nož i da je na njega zagalamio.

- Zagalamio sam na njega, a on je potrčao, preskočio ogradu, ušao u kuću i zaključao se. Na poziv, policija je za nekoliko minuta došla i napadač je priveden - ispričao je Veselinović.

Foto-ilustracija: Jovana Velimirović

Otac jedne od devojčica kaže da je bilo strašno, da su deca drhtala od straha.

- Kažu da je duševni bolesnik, ali meni nije tako izgledao, ali i ako jeste pitam se da li ova država ima ikakvu adekvatnu ustanovu da ih skloni sa ulice i zaštiti našu decu - upitao se vidno potresen roditelj.

U policijskoj upravi rečeno je da se radi o osobi čiji su inicijali N.B. romske nacionalnosti koji je došao u Bijeljinu ocu u posetu.

Nakon intervencije policije, kolima Hitne pomoći mladić, koji je duševni bolesnik, prevezen je u bijeljinsku bolnicu. Prema rečima očevidaca, ovo nije prvi put da isti nasilnik napada prolaznike i komšije.

Daljinac

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    9. septembar 2017 | 17:00

    Pod hitno poslati iz valjeva hitnu pomoc

  • Nira

    10. septembar 2017 | 17:07

    Sve više je duševnih bolesnika koji na ulici napadaju slučajne prolaznike umjesto da su na lječenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA