≫ 

HRVATSKI FRICL: Silovao 1.550 puta ćerku, tri puta je zatrudnela, jednom rodila dete svoga oca demona! Sada ga je stigla kazna

"Vi ste sadista i pedofil s incestuoznim sklonostima. Čak i životinje štite svoje mlade a vi ste svoju porodicu potpuno uništili", rekao je sudija

  • 7

Zadranin S.R. (51) osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 40 godina na Županijsjkom sudu u Zadru zbog teškog kaznenog dela polnog iskorišćavanja i zlostavljanja deteta, polnog odnosa s detetom starijim od 15 godina i zbog silovanja supruge, javlja Antena Zadar.

Hrvat godinama silovao maloletnu ćerku, na kraju je i zatrudnela. Međutim, odlučila je da se osveti!

S.R. se u pritvoru nalazi od jula ove godine kada je njegova, danas 28-godišnja ćerka, podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Ovaj 51-godišnjak je najstariju ćerku zlostavljao 16 godina i silovao je 1.550 puta. Prvi put je ćerku silovao kad je imala 12 godina na zadnjem sedištu automobila. Devojčica je 2005. i 2007. prekidala trudnoću, a 2008. dobila je dete sa zlostavljačem.

Kad je imala 15 godina pokušala je samoubistvo. S.R. je silovao i svoju suprugu i zlostavljao njihovo petoro dece, dok je najstarija prošla kroz najgore košmare.

Zadarski 'slučaj Fricl' godinama se odigravao u jednom velikom stambenom naselju.

Foto: Profimedia/ AFP

Deca i supruga tokom godina mučenja tražile su pomoć i policije i Centra za socijalni rad, ali bez velikog uspeha. Iz Centra su ženi rekli da "ne žele da imaju posla s tim ludakom".

Susedi su često policiji prijavljivali buku koja je izbijala iz njihovog stana, a policija je protiv oca u više navrata podnosila prijave zbog narušavanje javnog reda i mira i porodičnog nasilja, pisao je Zadarski list.

- Dokazano je da ste počinili sva krivična dela koja vam se stavljaju na teret. Vi ste S.R. bez imalo griže savesti zlostavljali svoju decu i suprugu na bestijalan način zbog čega će oni, pogotovo vaša najstarija ćerka, trpeti doživotne posledice. Oni su za vas bili objekti, vaše vlasništvo kojim ste manipulisali i sejali strah. Suprugu ste zamenili ćerkom, za koju ste, kao i za ostale, tvrdili da nisu vaša biološka deca. Vi ste sadista i pedofil s incestuoznim sklonostima. Čak i životinje štite svoje mlade, a vi ste svoju porodicu potpuno uništili - rekao je predsednik sudskog veća Boris Radman prilikom izricanja presude.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kako je u istoj pisalo, on je tokom godina najmanje 1.500 puta silovao svoju najstariju ćerku.

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da je S. R. osoba s poremećajem ličnosti, a tokom počinjenja svih monstruoznih dela nije imao grižu savesti i nije prihvatio odgovornost za svoja dela.

Uz zatvorsku kaznu, određena mu je i sigurnosna mera psihosocijalnog tretmana, a zbog zaštite privatnosti porodice, fotografije ovog monstruma sakrivene su. Jedino mu se mogu videti obrisi lica, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    29. septembar 2017 | 20:15

    Bravo za sud i sudiju i velika sramota za Centar za socijalni rad i policiju. Porodici od srca zelim da se u potpunosti oporavi od strahota kojima ih je ovaj monstrum izlozio, a on ce vec poznjeti sto je posejao...

  • Šipak

    29. septembar 2017 | 16:29

    Svaka čast sudiji, naši bi ga osudili na godinu dana kućnog pritvora, a olakšavajuća okolnost bi bila to što je porodičan čovek.

  • ZANA

    29. septembar 2017 | 20:07

    Jos nesto Narode celog sveta Drzavne institucije neka vam ovo bude OPOMENA zastite nevine pomognite slabijem uvedite najstrozije kazne za silovanja ubistva narocito za ovakva dela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA