≫ 

Sieg Heil, pi*ka vam materina svima: Mladić u tramvaju u Zagrebu poludeo i počeo putnike da prska suzavcem

Nesvakidašnji incident doogodio se nešto pre 20 časova u tramvaju broj 6 koji je išao iz centra grada ka Novom Zagrebu

  • 7

Zagrebačka policija traga za nepoznatim mladićem koji je sinoć u tramvaju tokom vožnje putnike isprskao suzavcem i potom pobegao. Mladić je takođe salutirao nacističkim pozdravom i vikao "Seig Heil".

Američki turista izveo nacistički pozdrav u centru Drezdena: Reakcija prolaznika je bila brutalna!

Nesvakidašnji incident doogodio se nešto pre 20 časova u tramvaju broj 6 koji je išao iz centra grada ka Novom Zagrebu, piše "Jutarnji".

- Čim je ušao u tramvaj, na raskrsnici s Vukovarskom, samo je odjednom, ničim izazvan,  počeo da diže desnu ruku u vazduh i nekoliko puta viknuo 'Sieg Heil – pi*ka vam materina svima - prepričali su svedoci ovog događaja, a napad je potvrđen i u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Mladić je ušao u raspravu s jednom od putnica, koja mu je naredila da smesta prestane, što je on odbio zbog čega ga je putnica izvređala. Izrevoltiran verbalnim obračunom, izvadio je suzavac u spreju iz jakne i upotrebio ga njoj ispred lica, usmerivši ga uvis. Čim su se vrata tramvaja otvorila, krenuo je napolje, a pri izlasku iz tramvaja "zahvaljujući" putnici koja ga je upozorila na "ponašanje", silovito je udario glavom u okvir vrata.

Svi putnici iz prvog tramvajskog vagona izašli su napolje, a s obzirom na to da je vozaču tramvaja pozlilo od suzavca, tramvaj je zaustavljen na desetak minuta, nakon čega je iz ZET-a sugerisano da vozilo produži do mosta u Zapruđu, kako ne bi došlo do tramvajskog zastoja. U Zapruđu je tramvaj dočekala policija gde je uzela izjave od putnika i vozača, koja je kao i svi putnici bila u šoku od viđenog.

Foto-ilustracija: Profimedia/allOver Photo

Svedoci nasilnika opisuju kao ćelavog mladića u ranim dvadesetim godinama, zelenih očiju i visine oko 175 centimetara. Na sebi je imao maslinasto-zelenu tzv. "spitfire" jaknu i pantalone, koje su se delu putnika učinile kao deo radnog tamnoplavog odela, dok drugi navode da su bile maskirne.

- Dvadeset godina vozim tramvaj i nikad mi se nešto ovako nije dogodilo, ovako nešto nekulturno, neodgojeno, nasilno - rekla je žena koja je upravljala tramvajem, a putnica koja se pobunila protiv salutiranja zadobila je na rukama lakše opekotine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан

    6. oktobar 2017 | 09:42

    Да је викао да је за дом спреман, све би било у реду.

  • Ко.Бре 5 10. 2017

    6. oktobar 2017 | 09:53

    Устшство на делу

  • DARKO 100%

    6. oktobar 2017 | 09:21

    Naduvao se sigurno ili se nasprico💉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA