Danijel (28) je nakon jednog misterioznog poziva NESTAO: Izašao je iz kuće, nije ništa poneo, već 4 dana tragaju za njim

Kod sebe nije imao novac, niti identifikacione dokumente. Visok je oko 1,75 m, ima smeđu kraću kosu i smeđe oči

  • 1

Policija traga za dvadesetosmogodišnjim Danijelom Vukičevićem, koji je 2. oktobra iz kuće u Višegradu otišao u nepoznatom pravcu.

Žena posle 10 godina srela muža koji je ostavio i nju i sinove!

"Nezavisnim" je potvrđeno da je Policijskoj stanici Višegrad juče oko 13.15 časova prijavljeno da je Danijel, zvani Dado, rođen 23. juna 1989. godine u Visokom, a nastanjen u Višegradu, 2. oktobra oko 9.30 sati, nakon obavljenog telefonskog razgovora, otišao od kuće.

Kod sebe nije imao novac, niti identifikacione dokumente. Visok je oko 1,75 m, ima smeđu kraću kosu i smeđe oči.

- Na sebi je imao bež-sive patike, donji deo pamučne crne trenerke, belu majicu kratkih rukava i gornji deo plave šuškave trenerke na raskopčavanje - pojasnili su iz policije.

Na jednoj potkolenici ima ožiljak od operacije i ugrađenu šipku, a na jednom ramenu tetovažu "Tribal".

- Policijska uprava Foča apeluje na građane da, ako vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, a koja mogu doprineti pronalasku nestalog, prijave to najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122 - saopšteno je iz PU Foča.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA