Bjelovar bruji o spektakularnom begu kradljivca iz suda: Zamolio policajce da ode do toaleta, pa pobegao kroz prozor

Za beguncem je raspisana poternica i za njim se intenzivno traga

  • 3

Policija traga za 24-godišnjim muškarcem koji je pre nekoliko dana pobegao iz sudnice u Bjelovaru nakon što mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od bega i ponavljanja nedela.

Hrvat lagao da je žena i terao ljude preko Skajpa da se skidaju i masturbiraju: Sve je tajno snimao, a posle im zagorčao živote!

Muškarac je na bjelovarski sud priveden 30. septembra zbog krađe parfema vrednog 200 evra iz prodavnice Müller u Križevcima, a nakon što mu je sud odredio istražni zatvor pitao je policajce da ga puste u toalet iz kojeg je pobegao kroz prozor na prvom spratu koji nije bio zaštićen rešetkama.

Za beguncem je raspisana poternica i za njim se intenzivno traga.

Na bjelovarskom sudu kažu da je muškarac u trenutku bega bio u ingerenciji policije jer se još čekalo rešenje o istražnom zatvoru, dok u bjelovarskoj policiji kažu da nisu odgovorni jer se radi o neadekvatnim prostorijama za osobe lišene slobode. Policajcima je izrečena opomena.

Bude li muškarac pronađen biće odmah sproveden u istražni zatvor koji se nalazi u istoj zgradi u kojoj je smešten i bjelovarski sud.

Policajci su čekali muškarca ispred toaleta, a s obzirom da duže vreme nije izlazio ušli su unutra i videli otvoreni prozor i shvatili da je pobegao.

Mladić je gotovo sigurno za beg iskoristio plinsku cev koja mu je pomogla da izbegne visoki zid zatvorskog dvorišta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • казанџија

    7. oktobar 2017 | 00:21

    Нико не може да буде тако глуп сем пандура а овом лику желим да га никад не ухвате...

  • Nenad 007

    7. oktobar 2017 | 04:43

    Ti policajci su neke kursadzije,bez srednje skole!ima ih jos,nazalost,?!

  • Nele

    7. oktobar 2017 | 04:25

    u svim sudovima obezbediti prozore a sudiji poslati onu knjizicu pet cm sa pet cm ne cw solomona ne znam sta to znaci al nek nam je junacina zdrava i ziva doknje para bice i becara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA