≫ 

Drama na autoputu u Hrvatskoj: Terencem pokušao da izgura policiju, pa sleteo u kanal. Ima dosta povređenih

U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko povređeno, pa su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu

  • 1

Na autoputu A3, kod Slobodnice, vozač terenca stranih registracija u ponedeljak uveče nije želeo da posluša policiju i da se zaustavi, nego je pokušao da izgura policijsko vozilo sa autoputa. Međutim, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo je u odvodni kanal, saopštila je brodsko-posavska policija.

Viktor je švercovao kokain, ubijao ljude od batina i masno zarađivao! Završio je u zatvoru, a u ćeliji mu je čuvar rekao nešto zbog čega sam dva sata plakao

U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko povređeno, pa su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu, a niko nije teže povređen, napominju iz policije.

S obzirom da je reč o stranim državljanima, PU brodsko-posavska nastavlja sa utvrđivanjem okolnosti njihovog ulaska u Republiku Hrvatsku.

Policija takođe utvrđuje i druge okolnosti učinjenog prekršaja, odnosno krivičnog dela, pa će u skladu sa utvrđenim preduzeti odgovarajuće mere, navodi portparolka Kata Nujić.

Portal SBplus javlja da je povređeno 12 ljudi i da ih je desetero prebačeno u slavonskobrodsku, a dvoje u novogradišku bolnicu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA