Otkriveno kako izgleda rob iz Hrvatske kojem su lomili rebra, tukli ga čekićem i polivali kiselinom (VIDEO)

Nesretni čovek pokazivao je tek slabe znakove života kada ga je u kanalu pronašla druga romska porodica koja je pozvala hitnu pomoć i policiju

  • 13

Užas u hrvatskom selu Draganić nadomak Karlovca, gde je muškarac (36) godinu i po dana bio zatočen kao rob u romskoj porodici koja se nad njim brutalno iživljavala, zaprepastio je region.

Petar je sa sinovima držao roba godinu i po dana, iživljavali su se nad njim: Kuća strave je otkrila sablasnu porodičnu tajnu

Kako pišu hrvatski mediji, pokazivao je tek slabe znakove života kada ga je u kanalu pronašla druga romska porodica koja je pozvala hitnu pomoć i policiju. Promrzao, prebijen i pothranjen muškarac zadržan je u Karlovačkoj opštoj bolnici.

"Vijesti" su objavile snimak ovog nesrećnog čoveka, i kako navode, on nije proveo nekoliko godina u logoru, nije u terminalnoj fazi karcinoma i nema anoreksiju.

- Ovo je rob. Seosko imanje poput mnogih drugih u Hrvatskoj ali ovo krije zastrašujuću priču - navodi hrvatski medij.

Svaki deo ovog imanja on je održavao za komadić hleba i nekoliko cigareta. U 2017. godini, u Evropi, nadomak Zagreba - Rasim je bio rob. Otac i trojica sinova brutalno su ga mučili.

- Zavezali bi ga i bacili u štalu sa slamom. Leđa su mu polivali sredstvom za čišćenje papaka stoke. Tu mu je i dalje otvorena rana. Izbijali su mu zube, lomili rebra, tukli čekićem po noktima. Čak su i cirkuske životinje imale bolje uslove života od nesretnog Rasima - govori hrvatska voditeljka na snimku.

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

U Draganiću niko nema hrabrosti da javno govori. Ipak, bez navođenja identiteta žele da razgovaraju. Policija je više puta bila na imanju ove romske porodice koja, tvrde, maltretira ceo kraj. Truju im pse i prete ubistvima. Više puta su sve, kažu, prijavljivali policiji.

Nesretni muškarac biološki je brat Maje Paole Sestrić, najpoznatije po učešću u šou "Veliki brat".

- Strašno. Ne mogu da verujem da to postoji. Naravno da ću ga posetiti kad malo dođe k sebi - govori Maja Paola Sestrić.

Pogledajte video kako izgleda nesrećni Rasim:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Vijesti.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vule

    21. oktobar 2017 | 15:03

    komsije su znale sve ovo vreme i nisu htela da prijave uzas kakvi su to monstrumi

  • Katolik- Bosanac

    21. oktobar 2017 | 22:41

    To su potomci hitlerovih ustasa jer su i oni ovakve zlocine provodili u svoje vrijeme. Nema golog otoka i sotone rade pakao i nikog se neplase. Smrtna kazna je mala za ovakve fasiste.

  • Donja Murtulica

    21. oktobar 2017 | 15:19

    I sad neka mi neko kaže ko se još može i sme pouzdati u zakon i državu, kad su aršini različiti svuda i ovde i u Hrvatskoj i još u 9/10 sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA