Blagoje (25) udario "golfom" u bika: Nije preživeo ni vozač, ni životinja, automobil potpuno uništen!

Vuković je sa povredama prevezen u trebinjsku bolnicu, ali je ubrzo prebačen u Kliničko-bolnički centar u Podgorici, gde je podlegao povredama nedugo po prijemu

  • 13

Blagoje Vuković (25) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Selišta, kod Bileće tako što je automobilom "golf 2" udario u bika. Policija u Trebinju je potvrdila da se nesreća dogodila u subotu oko 19.30 na magistralnom putu Gacko - Bileća, saznaju "Novosti".

Bik Boško ubio vlasnika Milana: Proburazio ga rogovima, pa mu je kopitama smrskao glavu i polomio rebra (FOTO)

Vuković je sa povredama prevezen u trebinjsku bolnicu, ali je ubrzo prebačen u Kliničko-bolnički centar u Podgorici, gde je podlegao povredama nedugo po prijemu.

- Po ovlašćenju Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, uviđaj su izvršili policijski službenici PS Bileća. Međutim, tačan uzrok i okolnosti nesreće biće poznati nakon što se izvrši veštačenje tragova uzetih s lica mesta - saopšteno je iz PU Trebinje.

Navodno je bik iznenada izašao na put i vozač "golfa" nije uspeo da ga izbegne. U sudaru je bik nastradao na licu mesta, a automobil je uništen.

- Istražuje se ko je vlasnik bika, kao i na koji način se životinja našla na putu. Utvrđuje se takođe i da li je vozač vozio brže od dozvoljenog, kao i sve druge okolnosti koje su dovele do tragedije - rekao je izvor blizak istrazi.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    22. oktobar 2017 | 21:07

    Prosao sam juce 15 min posle te nesrece,neverovatno na kom delu puta se zadesio bik,u krivini na mracnom delu jos je bio crne boje,saucesce porodici zaista tragedija.za svaku osudu vlasnik bika.

  • Tanče

    22. oktobar 2017 | 21:13

    Ne daj Boze nikome tako nesto, nek pociva u miru. Saucesce porodici.

  • Dragan

    22. oktobar 2017 | 21:00

    Na tom putu prema Trebinju krave i bikovi setaju svuda po ulicama, nije ni cudo sto je neko udario. Neka njihovi slepci iz opstine obrate paznju na to, a ne da gine posten narod. Ja sam prolazio par puta tim putem ima milion krava koje setaju slobodno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA