≫ 

Pevačica Anđa Marić progovorila o ogavnom napadu: Imala sam 15 godina, gurnuo me je, seo na mene i počeo da me liže! (FOTO)

"Tip me snažno gurnuo i ja sam se okliznula na mokroj travi i pala na gu*icu. U sekundi je seo na mene i držao mi zglobove u čeličnom, bubnjarskom stisku"

  • 6

Od kada je u javnost dospela priča o tome kako je jedan holivudski producent godinama seksualno zlostavljao i uznemiravao poznate glumice, mnoge žene su po društvenim mrežama počele da objavljuju priče sa sličnim iskustvima. Jedna takva priča može da se pročita na blogu hrvatske spisateljice i pevačice Anđe Marić koja je odlučila da svoja neprijatna iskustva podeli sa svima.

Prenosimo vam njenu isposvest.

POZVAO ME JE U SOBU, HTEO JE TROJKU SA MNOM... Poznata manekenka otkrila da ju je najmoćniji čovek Holivuda seksualno uznemiravao (FOTO)

"Ovih dana Fejsbukom kruži kampanja od koje se podiže želudac, ali osetila dužnost da na svoj zid stavim status: Me too. ( I ja isto). Radi se o osvešćivanju da je svaka žena bila žrtva seksualnog napada. Flash: Imala sam 15 godina. Svirala sam u bendu, vraćala sam se probe i sa pića sa bendom posle, na klupicama, i sećam se da sam u autobusu za Prečko srela strica (ili ujaka) svog prijatelja i gitariste iz benda. Taj ujak je isto bio muzičar, faca, svirao je Grupom Film, i velikodušno je dopustio svom nećaku i njegovom bendu da imamo probe u njihovoj prostoriji.

 
Објава коју дели andjamarics (@andjamarics) дана

Sećam se osećaja da sam pripita, i da sam u autobusu razmišljala da se nadam da me mama i tata neće otkriti. Pitala sam se hoću li se otrezniti tokom kratke šetnje od stanice do kuće. Branetov (recimo, ne sećam se) ujak me nešto propitkivao i konstatovao da sam “zločesta” što mu nisam rekla da živim blizu njega? Stigli smo na moju stanicu i samo sam skočila sa klupe i izašla iz autobusa.

- Jesi li ti normalna? - ljuto me pitao ujak jer su ga skoro priklještila vrata autobusa dok je skočio za mnom.

- Šta? To je moja stanica. Kasnim kući.

- Čekaj, otpratiću te.

- Ne morate, blizu je. I tek je devet.

- Nije te strah?

- Čega?

- Pa, recimo, mene.

- Pa, vi ste ujak mog prijatelja.

 
Објава коју дели andjamarics (@andjamarics) дана

Nekoliko sekundi kasnije dok je put skretao preko mosta, tip me snažno gurnuo i ja sam se okliznula na mokroj travi i pala na gu*icu. U sekundi je seo na mene i držao mi zglobove u čeličnom, bubnjarskom stisku.

Počeo je da me liže po licu, a meni se u glavi vrteo film života. Tad je naišao jedan pas i ujak se podigao da vidi ide li vlasnik, a ja sam ga svim silama udarila u j*aja pobegla.

- Pokušao je da me siluje! - vikala sam vlasniku psa, ali ovaj je već vikao za mnom:

- Ma, joj, to mi je devojka, posvađali smo se.

Vlasnik psa je zbunjeno otišao dalje, a ja sam otrčala kući.

Nikom nisam ništa rekla jer me je bilo sramota.

 
Објава коју дели andjamarics (@andjamarics) дана

Ujutro, isto u devet, nazvao me prijatelj iz benda, nećak. Ne sećam se tačnih reči ali rekao mi je da sam odvratna i da zna da sam sve izmislila jer me ujak odbio kad sam ga odvratno pokušala da ga zavedem. To mu je rekao ujak. Više se nikad nije javio.

- Gde je on? Kako se zove? Ja bi ga sad ubio – rekao je Goran.

- Zato ne znam za taj prolaz. Vidiš, nikad nisam razmišljala o tome. Samo godinama izbegavam to mesto.

- Joj, da mi takne ćerku… - besneo je Goran.

Posle sam u životu imala još preko nekoliko napada koji su zanimljivo uvek bili od bliskih saradnika, ili od dobrih prijatelja mojih prijatelja… Pitam se, kakva su vaša iskustva s tim?

 
Објава коју дели andjamarics (@andjamarics) дана

Ja čak imam i iskustvo sa drogom za silovanje. Pre nekoliko godina sam sa prijateljicom išla u K4 jer je svirao (DJ-ao) njen muž. Obe smo bile mlade mame, deca su nam bila stara 3 i 2 godine i sećam se kako smo uzbuđeno planirale to veče. Sve je išlo po planu, super muzika, ljudi, upoznala sam i novinara iz Pule koji me prepoznao kao zemljakinju pa smo se združili.

Verovatno je bio dovoljan trenutak da se okrenem od svoje flaše, tako da sam se u sledećem trenutku borila za vazduh i jako mi je pozlilo pa sam krenula napolje. Novinar iz Pule me je video i otišao za mnom.

Imala sam ogromnu sreću jer me taj dobri čovek satima čuvao dok sam sedela na dvorištu diskoteke.

Osećaj je taj da potpuno ne osećaš svoje telo, svesna si, ali nemaš nikakvu kontrolu nad svojim rukama i nogama.

 
Објава коју дели andjamarics (@andjamarics) дана

Anyway, nakon nekoliko sati uspela sam da kažem "taksi" i pokazala sam očima na svoj telefon i novinar je shvatio. Dvadeset minuta kasnije, po mene je došao gospodin Roman, koji je, kad me je video, rekao: Anđica, pa šta si to uradila? Sećam se vožnje u taksiju sa glavom na prozoru, spavanja na kauču i Gašpija kako mi ujutro otvara kapke i oduševljeno govori: - Mama, dan je!

Kako se lepo završava moje iskustvo! Ali samo nekoliko godina kasnije, moja prijateljica koja nastupa sa zvezdama, nazvala me sa turneje (na kojoj je bila poslednjih godinu dana) i plačući mi ispričala da je silovana. Da ne dužim, bio je to kolega, on je bio bubnjar od predgrupe. Mesecima rade zajedno.

Rekla je da je samo otišla na piće sa njim i još nekima iz ekipe i naručila je jedan džin-tonik. Osvestila se dok joj je lice grebalo betonske stepenice.

 
Објава коју дели andjamarics (@andjamarics) дана

Ne znam, nemam poruku osim da vas upozoravam da ne ostavljate svoje piće bez nadzora. I, molim vas, učite svoje sinove da poštuju žene i bodu dobri partneri i očevi. Na sopstvenom primeru, jer se tako jedino računa.

A ja se više ne bojim da idem pored potoka jer sam velika, imam štap i prestara sam za ta sr*nja".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odbrana

    25. oktobar 2017 | 17:33

    Svaka joj čast što ga je šutnula u jajca ;) tako mu i treba ! Bravo mala

  • Suza

    25. oktobar 2017 | 14:23

    Beži bre! Sve ste moralne odnosno nemoralne i koga briga šta ti i slične pričate???

  • MIX

    26. oktobar 2017 | 07:22

    E ovo je žena borac njena životna priča je roman,udata u Slov. našla muža sa najboljom prijateljicom u bračnom krevetu,uzeo joj sina od 5 g. nije posustala iako je u međuvremenu teško oboljela mali je izrazio da bude sa njom,uspjela je,sada kad joj je mnogo bolje, kad je tinejdžer zaželio se oca,ona je to pozdravila i pustila ga da se vrati jer smatra da mora imati oba rodielja ne zatrovan njihovm odnosima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA