≫ 

Dečija igra u Zagrebu se pretvorila u košmar: Devojčica pala i ubola se na narkomansku iglu, roditelji još strahuju od najgoreg!

Devojčica je povredila kažiprst leve ruke i istog dana je zbrinuta u bolnici, a uznemireni roditelji još čekaju određene medicinske nalaze da li je njihova ćerka zaražena hepatitisom

  • 3

Petogodišnja devojčica ubola se na vrh odbačene narkomanske igle dok je boravila u dečijem vrtiću Tratinčica u Zagrebu.

Pančevo: Razbojnik pretio prodavačici zaraženim špricom i iglom!

Dečija igra na igralištu ispred vrtića 13. septembra pretvorio se u pravu noćnu moru, piše "Jutarnji". Devojčica je povredila kažiprst leve ruke i istog dana je zbrinuta u bolnici, a uznemireni roditelji još čekaju određene medicinske nalaze da li je njihova ćerka zaražena hepatitisom.

Osnovni nalazi bili su u redu, ali oni zapravo ne govore ništa zbog vremena inkubacije, odnosno perioda od ulaska virusa u telo pa do pojave prvih simptoma, a to kod hepatitisa B, na primer, traje od šest do 16 nedelja. Roditelji će tri meseca nakon povrede tek dobiti prve prave nalaze.

Vrtić nije bio adekvatno ograđen, pa je između ostalog i to jedan od razloga zašto su roditelji besni na vrtić i nadležne organe.

Međutim, sudeći prema fotografijama s različitih lokacija u gradu, postavljanje ograde oko jednog vrtića neće rešiti problem sve većeg broja odbačenih igala i špriceva koji predstavljaju opasnost za sve prolaznike, a ponajviše decu.

Park s dečijim spravama, ljuljaškama, s čije se jedne strane nalazi košarkaško igralište, a s druge tenisko, prošle nedelje tokom noći između ponedeljka i utorka posetili nepoznati zavisnici od opijata koji su svoje medicinske špriceve bacili na tlo.

Fotografije pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alien resurrection

    27. oktobar 2017 | 11:35

    To su I nadležni krivi I komunalno koji ne vode brigu o svom gradu

  • Luna

    27. oktobar 2017 | 12:41

    U Nisu na bulevaru, obdanište ima ogradu ali je kapija dvorišta uvek otvorena pa dvorište služi vlasnicima pasa da ih dovode da se igraju i seru. Kasnije verovatno stižu i narkosi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA