PODGORIČKI BRONKS: Tuku se, pucaju, kad ljudi izađu - linčuju ih, a policije nema nigde! (VIDEO)

Nekada porodično naselje, sada je postalo mesto okršaja nasilničkih grupa

  • 9

U jednom od novoizgrađenih i atraktivnijih naselja u Podgorici, City kvartu, stanovnici skoro na svakodnevnom nivou prolaze kroz niz neprijatnih situacija, koje su na ivici da eskaliraju u tragične događaje.

Masovna tuča u gimnaziji 25. maj: Đaci albanskog i crnogorskog odeljenja se potukli zbog profesorke (VIDEO)

Pored uobičajenih žalbi na nedostatak zelenila, da naselje ne poseduje škole ni vrtiće, oni koji su pazarili stanove u ovom delu prestonice Crne Gore, prinuđeni su da viđaju nasilje među raznim neidentifikovanim grupama. Ni krivi, ni dužni, oni često budu i koleteralna šteta, a naselje je daleko od prvobitine namene, sve samo ne porodično.

Tako se u ovom naselju pre nekoliko dana dogodila masovna tuča, a stanovnici navode da je City kvart postalo "mesto okupljanja najvećeg crnogorskog šljama".

- Tuča u City Kvartu, bukvalno ih se dvadesetoro potuklo, gađali su kamenjem ljude u zgradi iznad lokala koji su izašli da vide koja im je muka ispod prozora. Policije naravno nigde, došli su tek kad su se ovi razbežali. Svake 2-3 nedelje smo prinuđeni da gledamo ovakve prizore jer je ovaj kvart očigledno postao mesto okupljanja najvećeg crnogorskog šljama, a valjda je predviđen da bude miran porodični kvart. Pre ćemo ovde da dočekamo zatvor da se izgradi nego vrtić ili škola. Evo nam bombe svako malo pucaju, ali izgleda ni one nisu dovoljne da se ovaj gadluk rastera... - piše ispod snimka koji je objavila Fejsbuk stranica "Podgorički vremeplov".

Na snimku se vidi više muškaraca kako se sukobljavaju ispred ulaza u zgrade i kod parkinga.

- Mesto okupljanja i šljama, tatinih i maminih sinova, sponzoruša i kurvi...čast izuzecima, a malo ih je - stoji u jednom komentaru ispod snimka.

Neki od onih koji su ostavili komentar, videli su bolje šta se zapravo dešavalo.

- Posle 5-6 minuta se pojavili inspektori sa crvenom "astrom", a nakon njih i interventna jedinica, niko nije priveden iako su i dalje bili tu neki od učesnika tuče. Jedan od momaka je držao nož, naravno pre dolaska policije. Sve deca, nekih 17-18 godina.

Pogledajte video:

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA