≫ 

Zapaljeno vozilo iz pratnje Mila Đukanovića, troje povređeno u udesu (VIDEO)

Očevici su kazali da je automobil u plamenu bio pun municije i da su se čuli pucnji

  • 4

Nešto pre 17.45 časova došlo je do saobraćajne nezgode na samom ulazu u Podgoricu, u mestu Kokoti, a tom prilikom zapaljen je automobil iz pratnje predsednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića, a povređeno je troje ljudi.

Na snimku se vidi ko je podmetnuo požar, vatra progutala auto za 5 sekundi: Zapaljen "golf" na parkingu u Podgorici (VIDEO)

Prema saznanjima lokalnih medija, udes se dogodio kada je automobil "VW Caddy" nikšićkih tablica kojim je upravljao Vojislav Vujović (66), udario u vozilo iz Đukanovićeve pratnje. U tom automobilu niko nije povređen. Vujović je navodno hteo da pretekne vozilo iz pratnje.

- Civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.V. (66) je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju preticanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke "Mercedes" - navodi se u saopštenju i dodaje da je na vozilu iz pratnje nastala totalna šteta.

Đukanović takođe nije povređen u nezgodi, jer se nalazio u drugom vozilu, a večeras je govorio i na konferenciji jevrejskih zajednica jugoistočne Evrope u Budvi.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Očevici su kazali da je automobil u plamenu bio pun municije i da su se čuli pucnji. Navodno, u vozilu su bili muncija i suzavac, prenose Vijesti.

Na teren su upućene ekipe hitne pomoći i uviđaj je u toku.

Iz policije su rekli da je prema informacijama koje poseduju u ovom momentu, jedan policijski službenik zadobio povredu kuka, dok je drugi ugruvan.

Kako Vijesti saznaju, u vozilu iz pratnje nalazili su se policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković koji su, kao i Vojislav Vujović transportovani u Klinički centar radi pregleda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA