Velika ispovest kapetana Dragana iz zatvora: Ustaše se ničega ne stide, ali jednom moraju platiti za sve što su nam uradili

Jednom sam zamolio konzula u Australiji da mi odštampa neku hašku presudu. Mesec dana kasnije sam dobio poruku da za to konzul nema budžet, a koštalo je 25 dolara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Goran
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tvrtko3

    06. novembar 2017 | 13:47

    Kažete "branio Srbe". A kako ih je branio? Tako što su protjerani svi Hrvati. A di je bio 1995. ? Lako je bilo 1991. glumiti velikog frajera i vojničinu a 95. kada je počelo zujati oko ušiju šetati se po Beogradu.

  • PIXI

    06. novembar 2017 | 12:56

    Kako smo postovali istoriju,bolju buducnost nismo ni zasluzili,niko vise svojih vladara nije izdao ,ubio nego mi,boljeg komuniste od srbina nije bilo a ni boljeg svedoka U Hagu od srbina protiv svog naroda nije bilo, Srbin sam van svake sumnje i mozete staviti hiljade negativnih komentara,svoj narod volim,a hrvatima ,muslimanima ,siptarima kapa dole(zlikovce ne racunam ni na jednoj strani) Ratovao sam cetiri godine,izgubio dva strica,imovinu ali kajem se za svaki dan ucesca Pa vi sad moji saborci i i srbi udrite ,mi koji godinama cutimo na svim stranama najvise i znamo

  • Dareee

    06. novembar 2017 | 11:49

    Tako je to kapetane kad hoćeš Srbiju gde nikad bila nije.Ti si u principu za njih kao sto je Haradinaj za nas.Druze ti si obucabao pobunjenike a to je van svake pameti ako hocemo realno.Da je neko hteo pa JNA bi zastitila svakog a ne da ti i pokojni Dizi obucabate cibile , dva legionara.Ti si heroj sto si hteo srbiju u hrvatskoj a Gotovina je zločinac zato sto je hteo samostalnu Hrvatsku.Sami smo sebi najveci neprijatelji i zato nisu imali 25 dolara za tebe jer u principu tebi nije naredjivao Beograd ili ?????Seti se samo kakve su predloge odbijali politicari da su na kraju platili neduzni.....Ni Z4 im nije valjao. Ja sam Srbin i nemam nista protiv sto slave Oluju.Jemo se tukli sa njima za RSK jesmo , jesu li nas porazili- jesu i tu je kraj svake price.Povuci paralelu KiM i RSK neverovatno je da smo u oba slucaja samo mi u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA