≫ 

Opasni pedofil Osmančević 7 godina bio u bekstvu: Ovaj monstrum je dečaku (5) i njegovoj sestrici (3) ejakulirao po licu!

Nakon sedam godina provedenih u bekstvu, Osmančević je po dolasku u BiH sproveden na izdržavanje kazne u KPZ Zenica

  • 1

Švedska je odbeglog pedofila Fikreta Osmančevića (41) iz Bugojna izručila BiH. Fikret je pravosnažno osuđen na 11 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja 5-godišnjeg dečaka i njegove 3-godišnje sestre, pišu "Novosti".

Sektaš i pedofil iz SAD uhapšen u Meksiku: Policija privela njegove četiri žene i 22 ljudi!

Nakon sedam godina provedenih u bekstvu, Osmančević je po dolasku u BiH sproveden na izdržavanje kazne u KPZ Zenica. Njega je Okružni sud u Banjaluci u oktobru 2010. godine proglasio krivim za dva krivična dela polnog nasilja nad detetom, a presudu je potvrdio i Vrhovni sud RS.

Zločin je počinjen u Banjaluci od 4. do 13. jula 2009. godine. Zlostavljanje se odigralo u kući N. H. nakon što su baka i majka decu poverile Osmančeviću na čuvanje.

U presudi se navodilo da je on to iskoristio i devojčicu je prstima dirao po genitalijama i stražnjici, s ciljem zadovoljenja svog seksualnog nagona. Dečaka je takođe dirao po polnom organu, a čak ga je dirao svojim polnim organom po licu i ejakulirao.

Monstruozno zlostavljanje otkrila je majka dece koja je to i prijavila policiji, ali je Osmančević napustio BiH i otišao u Grčku.

Uhapšen je po povratku iz inostranstva, ali ni dana nije proveo u pritvoru, jer se branio sa slobode. Ni nakon izricanja pravosnažne presude nije mu određen pritvor, što je iskoristio da pobegne iz BiH, iako mu je pasoš bio oduzet.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nastanio se u Švedskoj gde je tražio azil, koji nije dobio. Budući da se 2012. godine nije odazvao na izdržavanje kazne, Opštinski sud u Bugojnu za njim je raspisao međunarodnu poternicu na osnovu koje je i uhapšen. Određeno vreme proveo je u ekstradicionom pritvoru u Švedskoj odakle je, preko Beča, izručen BiH na sarajevskom aerodromu.

Osuđivan i u Americi

Fikret Osmančević je nekoliko godina živeo u SAD i u Kaliforniji je osuđen za krivično delo "seksualno penetriranje stranim predmetom". Kaznu je odležao i 2004. godine oduzeto mu je državljanstvo te zemlje i deportovan je u BiH. Potom je živeo na relaciji BiH - Grčka i oženio se Grkinjom, koja ga je u prvi mah podržavala i tokom postupka u BiH, ali su se naposletku razveli.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mako

    10. novembar 2017 | 17:38

    U Zenićkom zatvoru željno ćekaju takve,biće glavna devojka svih robijaša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA