Nestala devojčica (12) u Sarajevu: Poslednji put viđena pre dva dana, majka je van sebe, sumnja da je oteta!

Detetova majka prijavila je nestanak ćerke sarajevskoj policiji 17. novembra oko 22 časa

  • 4

Dvanestogodišnja devojčica Enisa Basić iz Sarajeva nestala je pre dva dana nakon što se udaljila u nepoznatom pravcu iz Ulice Logavina.

Ispovesti robijaša iz najgoreg zatvora na Balkanu: Među njima je musliman koji je rušio krst i krvnik koji je ubio zbog šamara (VIDEO)

- Dobili smo prijavu i intenzivno preduzimamo sve zakonske radnje kako bismo pronašli devojčicu - rekli su u MUP Kantona Sarajevo za Klix.

Enisina majka Emira prijavila je nestanak ćerke sarajevskoj policiji 17. novembra oko 22 časa.

- Enisa je pre izlaska iz kuće na sebi imala suknju, hidžab i patike - rekla je Enisina majka.

Maja je navela da je trebalo da ona i Enisa sutradan otputuju u Nemačku gde žive proteklih nekoliko godina.

Majka Emira tvrdi kako je Enisu "oteo muškarac" koji je, kako kaže, već od ranije dobro poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

- Njegova supruga mi je slala poruke kako on hoće da oženi moju Enisu. Išla sam im s policijom na vrata, ali nikog nema i ne znam gde su. Ja ću u potragu uključiti Interpol i FUP jer sarajevska policija ne može da deluje izvan kantona. Neka mi vrate moje dete, ona ima samo 12 godina - rekla je Enisina majka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    20. novembar 2017 | 08:10

    Bože sačuvaj!!! Ne mogu ni da zamislim kako se mama osjeća:((( Pa jednostavno je prestrašno kada vidim koliko bolesnih ljudi ima oko nas- od otimanja,ubijanja,silovanja,itd... Da sustavi rade kako treba i da su kazne odgovarajuće,možda ne bi bilo toliko toga. A toga je svaki dan sve više. Nadam se od srca da budu pronašli djevojčicu živu i zdravu!!!

  • Nira

    20. novembar 2017 | 12:58

    Nadam se da će je pronaći živu i zdravu .

  • Marijana Bakov

    20. novembar 2017 | 16:28

    Gospode Boze , sta je ovo?Kakav je to mozak koji hoce da ozeni dete od 12 godina?Daj Boze da devojcici ne fali nista , a njega treba dobro izmlatiti.Kao majka dve devojcice uvek se uznemirim kada procitam ovako nesto.Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA