Matija ima 21 godinu i visok je 120 centimetara: Svetski je prvak i ima devojku, visoku plavušu. Ništa ga nije zaustavilo (FOTO) (VIDEO)

- Ja sam oduvek znao da ću imati visoku curu. Ja se nisam mogao videti s nekim kao ja visokim - priča Matija o svojoj devojci.

  • 4

Matija Sloup iz Kutine važi za pravog šarmera omiljenog među devojkama i glavnog zabavljača u svakom društvu. Genetska malformacija je učinila da on bude visok samo metar i 20 centimetara, ali niko to ni ne primećuje, jer to nije ono što ga izdvaja iz mase, već njegov duh. Osim toga, njegov život zaista svima može poslužiti kao inspiracija.

Najmanja, ali najjača žena na svetu: Visoka je samo 63 cm, prošla je kroz pakao, ali je najveći borac (FOTO) (VIDEO)

Zbog genetske malformacije, Matijine hrskavice i kosti nisu se ispravno razvijale. Visok je metar i dvadeset, a visina je jedina stvar koja ga razlikuje od vršnjaka.

Matija je na trećoj godini Ekonomskog fakulteta, u budućnosti vidi sebe na poziciji menadžera u banci. Takođe, on već tri godine niže i sportske uspehe.

Foto: Guliver/Lucas Uebel/Getty Images

Svetski je prvak u bacanju diska, a ovoga leta na svetskom prvenstvu u Londonu osvojio je visoko 4. mesto.

- To je došlo sasvim spontano kada me jedan kolega iz kluba zaustavio na ulici i rekao: 'Ajde dođi da vidiš kako mi bacamo kuglu i disk!', ja sam rekao: 'Ajde, obećao sam ti, doći ću!' I kad sam primio tu kuglu u ruku i bacio - to je bila ljubav na prvi pogled!", priseća se Matija.

S trenerom Mihovilom do sada je već obišao mnoge strane zemlje. Trener kaže kako s Matijom nikada nije dosadno. "Gde god da dođe, svi se žele slikati s njim jer je šarmantan i zgodan!“

On kaže da je oduvek znao da će njegova devojka jednoga dana biti plavuša, visoka plavuša. U ostvarenju tog sna Matiju nije sprečila čak ni vlastita visina.

- Ja sam oduvek znao da ću imati visoku curu. Ja se nisam mogao videti s nekim kao ja visokim - priča Matija o svojoj devojci.

Pogledajte video PROVJERENO:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    24. novembar 2017 | 15:38

    Bravo!!! Tako i treba-gledati ljude kroz njihovo srce,dušu,dijela... Jer vanjština nije ništa. A jako je bitno da čovjek ima duh,volju,inspiraciju,želju za dalje,nadu,vjeru...

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    24. novembar 2017 | 16:33

    Jedan ljudski život je kratak.Treba ka proživjeti kako želiš i voliš.zato budi optimista i budi ponosan kao ovaj mladić.Na žalost nismo svi takvi a često se mjesto i vrijeme života ne poklope.

  • Johan

    24. novembar 2017 | 15:13

    Visok sam 1.8 a voleo bi da imam devojku 2.0 iz Rulen Muža.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA