≫ 

Ljubavna tragedija potresla Crnu Goru: Nije mogao da bude sa Oljom, pa joj puškom probušio pluća. Onda se ubio (FOTO)

Kršikapa je na svom Fejsbuk profilu zadnjih dana ostavljao emotivne statuse, otkrivajući da je zaljubljen, ali i da se oseća potišteno

  • 7

U Igalu u blizini benzinske pumpe kod lokala Boem, oko 10 sati jutros desila se nezapamćena tragedija. Miodrag Kršikapa (56) pucao je u Olgu Perović (46), a zatim je počinio samoubistvo.

Nad sudbinom ubijene Biljane iz Pančeva i kamen bi zaplakao: Od prvog supruga pobegla jer ju je tukao, a drugi je ubio!

Građani su nesreću prijavili dežurnoj službi CB Herceg Novi. Izlaskom na mesto nesreće došli su do saznanja da je Miodrag na Olgu pucao iz vatrenog oružja, a žena je zadobila prostrelne rane u predelu grudnog koša. Nakon toga, Kršikapa je kako se sumnja iz iste puške izvršio samoubistvo, naveli su iz policije.

Kako kažu građani Herceg Novog, Miodrag je bio ludo zaljubljen u Olgu.

Kršikapa je na svom Fejsbuk profilu zadnjih dana ostavljao emotivne statuse, otkrivajući da je zaljubljen, ali da se oseća potišteno.

Vidno utučen pisao je "ako je greh što te volim neka mi se to nikada ne oprosti".

Pre toga je objavljivao Olgine fotke, ili Oljine, kako ju je zvao uz opis slike "Ovo najjače zna da voli, ali i najjače da zaboli".

Miodrag je radio kao vozač, dok je Olga menjala poslove pa je svojevremeno radila u prodavnici, a preko leta je obavljala sezonske poslove.

- Ovo je velika tragedija za malo mesto. Olja je prelepa, izgleda sjajno za svoje godine. Čuo sam da je imala razmirica sa suprugom, nije poznato da li su zvanično razvedeni, ali kada bih je sreo uvek je bila srdačna i ljubazna. Iskreno se nadam da će preživeti - rekao je Oljin poznanik koji je želeo da ostane anoniman.

Olga Perović je transportovana u bolnicu u Meljinama radi hirurškog zahvata i lečenja. Telo Kršikape biće transportovano na Odeljenje sudske patologije u KCCG u Podgorici radi vršenja obdukcije.

- Perović je ugrožena, ali su vitalni parametri za sada stabilni - potvrdio je za Radio Jadran načelnik hirugije Goran Komatina.

On je sa timom saradnika u rekordnom roku reagovao i tako spasao život pacjentkinji. Kazao je da je reč o prostrelnim ranama, zadobijenim iz vatrenog oružja, najverovatnije puške.

- Pacijentkinja je primljena na odeljenje posle 10 časova u jako teškom stanju. Mislim da je ranjena nekom lovačkom puškom, jer je bila puna sačme. Desna strana grudnog koša i desna ruka bili su skoro razneseni. Takođe, raznesen je zadnji deo grudnog koša, a donji deo pluća je kolabirao. Reč je o teškim telesnim povredama, desna nadlatkica je skroz smrskana. U šok sobi je u teškom telesnom stanju i izgubila je dosta krvi, ali ne mogu napraviti procenu koliko. Do daljnjeg ostaje na odeljenju, radimo sve što možemo da je što bolje zbrinemo - zaključio je Komatina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    25. novembar 2017 | 18:28

    Sramota 56 godina i lebdi! Ipak je tu bolest u pitanju.

  • Dragana

    25. novembar 2017 | 17:44

    Posesivnost nikada ništa dobroga nije donijela... Nadam se da će žena preživjeti i da se bude dobro oporavila.

  • Zoo cuvar

    25. novembar 2017 | 17:48

    Uhvatio ga kasni pubertet. A pubertetlije su uvijek nepredvidive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA