Damir je ušao u kafić, požalio se da mu je hladno i srušio se na pod. Njegovo srce je prestalo da kuca, zauvek, a žurka se nastavila

Mladić se nikada nije žalio na zdravstvene probleme. Bio je društven mladić, ali i najmirniji u društvu

  • 5

Prerani odlazak Damira T. (21) šokirao je Ogulince. Mladić se ubrzo nakon što je s prijateljima došao u kafić oko 22 sata srušio na pod i umro. Pre toga se žalio da mu je hladno.

Rođaci Bosanci se snimali dok su vozili 200 km/h po klizavom putu. Posle nekoliko sati vadili su njihova tela iz smrskanog auta! (VIDEO)

Nije disao niti mu je kucalo srce. Iako mu je odmah pružena pomoć i lekari Hitne su pokušali da ga reanimiraju, ali nažalost nije mu bilo spasa i lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Konobar: Nisu bili tu ni 10 minuta, a Damir se srušio na pod

- Damir je kao i svakog vikenda sa svojim društvom došao u kafić, malo su stajali kod šanka nakon čega su se smestili za sto koji uvek rezervišu. Nisu tu bili niti 10 minuta kad se Damir žalio da mu je hladno nakon čega se samo srušio na pod - govori konobar kafića, inače Damirov poznanik dodajući da je sa njim igrao fudbal, piše 24sata.hr.

Nikad mu se Damir nije žalio na zdravstvene probleme, pa dodaje da je bio društven mladić, ali i najmirniji u društvu. Nakon što se srušio gosti i osoblje kafića pokušali su da mu pomognu i pozvali su Hitnu pomoć.

Nije imao nikakvih zdravstvenih problema

Od mladićevih suseda i poznanika iz zaseoka Turkovića u kojem je živeo sa ocem i bakom 24sata.hr saznaje da Damir nije imao nikakvih zdravstvenih problema, i da je nedavno čak obavio lekarski pregled za posao koji je bio uredan. Prošle godine je završio školovanje za železničara i tražio je posao.

Članovi njegove porodice nisu želeli ništa da govore. Obdukcija koja je sprovedena trebala bi da otkrije uzrok njegove prerane smrti. Damir će biti sahranjen danas u 15 sati na groblju Sv. Petar.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

Vlasnik kafića: Katastrofa...

- Katastrofa. Žao mi je tako mladog života. Dečka sam poznavao, kao i ostale stalne goste. Brzo je došla i Hitna pomoć, pokušali su da ga reanimiraju nakon čega su ga odvezli u bolnicu - rekao je vlasnik kafića Nikola Gašparović dodajući da je mladić bio pristojan, vredan i da je pomagao porodici u poslovima.

Iz karlovačke policije rekli su kako su uviđajem utvrdili da je mladić preminuo prirodnom smrću i da nema elemenata krivičnog dela.

"Svi su nastavili sa provodom kao da se ništa nije desilo"

Njegove prijatelje je šokirala činjenica da se veselje nastavilo čim je Damir odvezen u bolnicu.

Foto-ilustracija: Wikimedia/Suradnik13

Naime, kako kažu, odmah nakon što je 21-godišnjak odvezen u bolnicu svi prisutni su nastavili sa svirkom i zabavom, kao da se ništa nije dogodilo.

- U City baru ugašen jedan mladi život, mladić se samo srušio na pod. Dečko nije disao, niti je imao puls, a Hitna pomoć ga je pokušala da ga reanimira, međutim bezuspešno.

Još gora stvar je što se atmosfera nakon tragedije nije nimalo promenila, pa su svi nastavili sa provodom kao da se ništa nije dogodilo… Bio sam tamo kad se sve dogodilo i, iskreno, ostao sam postiđen zbog ponašanja mladih koji su tamo bili…”, opisao je jedan od svedoka za ogportal.com .

Fotografije ovog mladića, kao i kafića gde se sve odigralo možete da pogledate OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    6. decembar 2017 | 10:57

    Tuzno koliko nema empatije..gde sve ovo vodi???

  • Dana

    6. decembar 2017 | 11:58

    Svakim danom sam sve vise razocarana u ljude i cudom nemogu da se nacudim koliko zla pakosti i bezosecanja ima u ljudima

  • Milan

    6. decembar 2017 | 13:07

    Само да Вас подсетим,све се дешавало у НДХ,јер је Огулин град у тој усташкој творевини.ПОЗНАТА је ЊИХОВА емпатија,нарочито Србима из Огулина!!!Саучешће породици овог дивног младића.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA