Svirep masakr zbog novca: Ubio sina Duška sekirom, pa leš prekrio krečom

Komšije porodice Đujić kažu da su i Radovan i Duško voleli da popiju koju čašicu više i da su se često svađali

  • 3

Radovan Đujić (72) uhapšen je jer je sekirom ubio svog sina Duška (44), a zatim leš polio krečom i dva meseca ga krio u hodniku porodične kuće u Brezičanima kod Prijedora u Republici Srpskoj!

Monstrum ubio sina sekirom i sakrio ga u kući u kojoj živi: Telo trunulo dva meseca u hodniku

Radovan se nakon stravičnog zločina ponašao kao da se ništa nije dogodilo, pa je čak pekao rakiju ispred kuće u kojoj je sinu smrskao glavu!

Kako se saznaje u prijedorskoj policiji, ubistvo je otkriveno 6. decembra, kad su komšije porodice Đujić prijavile policiji da duže vreme nisu videle Duška.

- Inspektori su došli do Radovanove kuće i pitali ga gde mu je sin. On je hladnokrvno rekao da je Duško otišao da kupi nešto i da će se brzo vratiti. Međutim, to je bilo sumnjivo jer su komšije rekle da Duška nisu videle mesecima. Policajci su zato ušli u kuću i počeli da je pretražuju. U prizemlju kuće zatekli su Radovanovog mlađeg sina, koji je ometen u razvoju, a na spratu, u hodniku, primetili su gomilu kreča. Kad su razgrnuli kreč, otkrili su leš u fazi raspadanja - naveo je izvor iz istrage.

Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo, Telegraf

On ističe da se ubistvo dogodilo nakon što su se Radovan i Duško posvađali oko novca.

- Duško je živeo od socijalne pomoći i stalno je tražio novac od oca, koji najčešće nije hteo da mu ga daje. Kobnog dana, u donjem delu kuće, u kom je živeo Duško sa svojim bratom, izbila je žestoka svađa - kaže sagovornik.

- Razjareni Radovan je uzeo sekiru i tupom stranom, naočigled svog mlađeg sina, više puta Duška udario u glavu. Zatim je leš odneo na sprat kuće, gde ga je posuo krečom. Radovan je potom mlađem sinu zapretio da ne sme da se penje na sprat, a onda je nastavio život kao da se ništa nije dogodilo - dodaje sagovornik.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Komšije porodice Đujić kažu da su i Radovan i Duško voleli da popiju koju čašicu više i da su se često svađali, ali da niko nije mogao ni da pretpostavi da će doći do tragedije.

- Često su bili pijani, pa smo svi mislili da su se zato i svađali. Radovan je imao penziju i neku socijalnu pomoć, koja nije bila velika, a morao je da izdržava Duška, koji je živeo od socijale, kao i drugog sina, koji je ometen u razvoju - pričaju komšije.

Radovanu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izveden kod tužioca na saslušanje.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

Pronađena krvava sekira u kući

Prijedorska policija je saopštila da je u porodičnoj kući Đujića pronađena sekira sa tragovima Duškove krvi. Nakon obdukcije utvrđeno je da je Radovan Đujić ubio sina tupim delom sekire.

- Na to ukazuje više smrtonosnih povreda na glavi, koje su zadate tupim predmetom. Budući da je sekira bila okrvavljena, jasno je da je to predmet kojim je počinjeno ubistvo - rečeno je u policiji.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    8. decembar 2017 | 22:35

    Šta je to ušlo u ljude?! Pregrozno. Zabrinjavajuće je to postalo,stalno ubojstva,i to još u porodicama. Ovaj psihopat i monstrum očito može da živi kao da ništa nije bilo,ali sve gleda Bog...

  • Zvrk

    8. decembar 2017 | 23:19

    Nista uobicajeno srpska posla

  • kad sinu dajes a on ne zna granice, sve pukne jednog danas

    9. decembar 2017 | 10:53

    lako je osudjivat coveka, jer je tom njegovom bilo lakse da svaki dan pita umesto da svaki dan pokusa da zaradi koji dinar. nije lako imat nekog pod istim krovom koji zivi kao propalica i zeli ziveti na tudjoj grbaci. ja mislim da njegov otac, kad je bio mlad, morao da se snalazi i nije isao pitat svog oca vec je gledao da zaradi na bilo kakav nacin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA