Hrvatskoj novinarki pretili odsecanjem glave zbog pitanja o Slobodanu Praljku

U emisiji su gostovale novinarke Mladenka Šarić iz "Večernjeg lista" i Ivanka Toma iz "Jutarnjeg lista", koje su komentarisale presudu Haškog tribunala šestorici bivši lidera takozvane "hrvatske republike Herceg-Bosne"

  • 15

Urednica i voditeljka televizije N1 u Hrvatskoj Nataša Božić Šarić je, nakon emisije u kojoj se razgovaralo o događajima protekle nedelje, dobila je preteće poruke koje je prijavila policiji.

Novinarki Maji Sever prete smrću zbog priloga o čoveku koga je zaposlio general Gotovina: "Je*em ti mater, ku*vo, jugo-masonska" (VIDEO)

U emisiji su gostovale novinarke Mladenka Šarić iz "Večernjeg lista" i Ivanka Toma iz "Jutarnjeg lista", koje su komentarisale presudu Haškog tribunala šestorici bivši lidera takozvane "hrvatske republike Herceg-Bosne".

Kako prenosi portal Indeks.hr, pretpostavlja se da je razlog pretnji bio deo razgovora o hrvatskom generalu, u Hagu osuđenom ratnom zločincu Slobodanu Praljku, odnosno njeno pitanje treba li mu oduzeti odlikovanja.

Razgovor je vođen u nedelju, 10. decembra, na Međunarodni dan ljudskih prava.

- Evo, na Dan ljudskih prava pretnja odsecanjem glave jer sam... postavila novinarsko pitanje. Prijavljeno MUP-u! Ako se ne može pretiti (premijeru Andreju) Plenkoviću, a onda valjda ne može ni novinarima - napisala je urednica N1 na Tviteru.

 

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Habib

    11. decembar 2017 | 18:17

    Ne znam kako hrvate jos uvek nisu izbacili iz EU oni nisu ni za Afriku

  • Mena

    11. decembar 2017 | 17:16

    Tu vrstu mrznje i prepotentnosti, ne moze covek shvatiti osim kao patologiju. Sve sto je hrvatsko, bez obzira sta ko radio, uradio, ostaje hrvatsko iako je bolesno oni svoje ne daju. Da li savremeni psiholozi mogu naci pravu rec za takvo ponadanje. Zao mi je svakognovinara koji je dosao u takvu situaciju. Ta bolest se mora izleciti gde god bila i od kog dolazila.

  • Гаврило Принцип

    13. decembar 2017 | 00:36

    Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA