U dvorištu vajara Steve bile su skulpture Putina i Trampa: Posle orkanskog vetra, "jedan PADE, drugi OSTA"! (FOTO) (VIDEO)

Melanija Tramp, Vladimir Putin i Čak Noris prkose orkanskim vetrovima. Međutim, posle udara vetra u Banjaluci od 116 km/h od Sokrata nije ostalo ništa, a od Trampa samo uvo i friuzura

  • 4

Skulpture Steve Selaka iz Banjaluke prkose jakim vetrovima. Melanija Tramp, Vladimir Putin i Čak Noris su, kaže, neuništivi, što nije slučaj sa skulpturama Donalda Trampa i Sokrata.

Putin kao seksi Supermen i slatki Deda Mraz: U ovakvim izdanjima ga nikad nismo videli (FOTO) (VIDEO)

Melanija Tramp, Vladimir Putin i Čak Noris prkose orkanskim vetrovima. Međutim, posle udara vetra u Banjaluci od 116 km/h od Sokrata nije ostalo ništa, a od Trampa samo uvo i friuzura.

- Tramp je pao i ostala je ruka na Putinovom ramenu. Po pravilu on je trebalo da povuče Putina da padne i on, ali nije. Putin osta, Tramp pade - kazao je Stevo Selak, samouki vajar iz Banjaluke.

Melanija je pravljena od kvalitetnog materijala i trajaće hiljadu godina, tvrdi Selak za N1.

Foto: srpskacafe.com

- Melaniji je vetar udario u noge, a inače je čitava. Sa kose je spala farba ali sad ću ja promeniti farbu, ja to za pola sata popravim. Melanija još uvek dobro izgleda, a kakvo je nevreme bilo. Šta je Melanija preživela svaka njoj čast - našalio se Selak..

Iako je planirano da kip Melaniji bude postavljen u dvorištvu Fabrike obuće Bema to se neće desiti.

- Ne dozvoljava Melanija. Mi smo njoj pisali i ona je odbila da ide u dvorište fabrike. Melaniji se sviđa kip. Pa kome se ne sviđa? Pogledajte kad joj gledaš u oči i pomeraš se, njene oči se pomeraju za tobom - ocenio je Selak.

Foto: srpskacafe.com

Zbog mira u svetu Selak će na proleće praviti novog Trampa, piše N1.

- Sad će biti gvozdeni Tramp. Da duva 500 na sat neće ga srušiti. Sad će to biti iz kaprica. Napraviću konstrukciju od gvožđa, nabaciti vajarski gips. Hiljadu godina garantovano - kazao je.

Baš poput pravog, neuništiv je i Čak Noris sa Paprikovca.

Video možete da pogledate OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    14. decembar 2017 | 14:13

    Ni u prirodi nisu, bas -lepotani,ali ih ovaj - nagrdi...

  • EKSTREMISTA

    14. decembar 2017 | 23:09

    Stevo legenda!!! Čovjek pun talenata ... samo naprijed junačino!

  • Delija

    14. decembar 2017 | 21:20

    Pa Melaniji su jake noge,treba da ih digne!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA